54 30 54 30 info@abn-krangrab.dk

ABN Kran & Grab tilbyder vognmandskørsel i Rødovre

ABN Kran & Grab tilbyder at udføre et bredt udvalg af opgaver indenfor vognmandskørsel i Rødovre. Vi har det helt rette udstyr og værktøj til at udfører opgaverne hurtigt og effektivt. Vores bil kan klare alle former for løfteopgaver op til 25 tonsmeter (TM). Samtidig har vi værktøj til bilen som pallegafler, krab og kroge, som giver os muligheden for at udføre en lange række opgaver. Herudover har vi wirehejs til flytning af containere som affaldscontainere eller containere med jord.

Vi udfører blandt andet:

  • Alle former for løfteopgaver op til 25 TM
  • Alt indenfor kørsel med jord og grus
  • Flytning af containere med wirehejs
  • Grabbe jord, grus, affald, buske, haveaffald og meget andet
  • Vi har 3-vejs tip, så vi kan tippe jord eller grus på tre forskellige måder
  • Og meget andet

Du kan læse mere om de enkelte typer af opgaver, vi udfører, her.

ABN Kran & Grab rykker hurtigt ud til vognmandsopgaver i Rødovre

ABN Kran & Grab har base i Hvidovre. Det betyder, at vi hurtigt kan rykke ud til alle slags opgaver indenfor vognmandskørsel i Rødovre. Og det gælder selvfølgelig hele Rødovre fra Islev til Roskildevej. Vi tilbyder faktisk vognmandskørsel på hele Sjælland. Så hvis du har jord, der skal køres fra Helsingør til Rødovre, så kan vi være på sagen i en fart. Vi tilbyder vognmandskørsel i Rødovre for både private som husejere eller virksomheder. Og vi kan indgå i både længerevarende partnerskaber og udføre enkeltopgaver indenfor vognmandskørsel og kran og grab arbejde.

Vognmandskørsel i Rødovre med en troværdig partner

Hvis du har brug for en partner til at lave vognmandskørsel i Rødovre, så er ABN Kran & Grab ApS det naturlige valg. Vi arbejder altid hårdt på, at gøre vores kunder glade. Vi udfører alle vognmandsopgaver fra kranopgaver til transport til at grabbe jord med stor ekspertise og den nødvendige erfaring. Vi sørger for at levere et ordentlig stykke arbejde uden overraskelser – både i forhold til tid og økonomi – og til helt fornuftige priser.

Kontakt os i dag, hvis du ønsker mere information om, hvordan ABN Kran & Grab ApS kan hjælpe dig med at udføre en opgave indenfor vognmandskørsel. Eller hvis du vil vide mere om, hvilke opgaver, vi kan løse, står vi altid klar til en snak. Du er også meget velkommen til at få et uforpligtende tilbud på vognmandskørsel i Rødovre allerede i dag.

Du finder vores kontaktinformation her.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Fakta om vognmandskørsel i Rødovre

Hvis du vil have et hurtigt overblik over vognmandskørsel i Rødovre, kan du få det her:

  • ABN Kran & Grab udfører alle former for løfteopgaver op til 25 tons meter samt alle former for jord/grus kørsel
  • Vi tilbyder vores services til både private husejere og virksomheder
  • Vi kan blandt andet hjælpe med containerkørsel, grabbe jord, grus, affald, busk, haveaffald og meget andet.