54 30 54 30 info@abn-krangrab.dk

Grab Roskilde

Skal du bruge en grab i Roskilde? Så kontakt ABN Kran & Grab ApS for et godt og uforpligtende tilbud i dag. Vi kan hjælpe med at grabbe alt fra sand og jord til buske og byggeaffald. Læs mere om ABN Kran & Grab ApS her på siden og bliv klogere på, hvordan du kan bruge vores grab i Roskilde.

ABN Kran & Grab ApS løser opgaver med grab i Roskilde

Står du med en opgave, hvor du har brug for en grab i Roskilde? Det kan for eksempel være, at du har brug for at få leveret en bunke med grus. Eller du skal måske have fjernet noget haveaffald fra din grund? Lige meget hvad, står ABN Kran & Grab ApS klar til at hjælpe dig med dit projekt. Vi kan hjælpe dig med at løse grabbeopgaven hurtigt og effektivt. Vores vognmænd har nemlig den rette erfaring og ekspertise, som gør, at vi kan hjælpe med stort set alle opgaver, hvor der er brug for en grab. ABN Kran & Grab ApS overholder altid alle aftalte rammer i forhold til tid og økonomi. Vi elsker glade kunder og skal nok sørge for, at du også bliver glad for at have valgt os til at hjælpe med projektet.

Men hvilke opgaver, kan vi så hjælpe med? Vores grab kan kort sagt grabbe alt fra byggeaffald på en byggeplads til buske og haveaffald og til jord, sand grus og alt derimellem. Vi kan endda grabbe materialet ind på svært tilgængelige steder.

Vi hjælper blandt andet med følgende grabbeopgaver:

  • Jord
  • Sand
  • Grus
  • Buske
  • Haveaffald
  • Affald

Kontakt os gerne i dag for et uforpligtende tilbud, eller hvis du gerne vil have en snak om dit projekt og dine muligheder for grabning i Roskilde. Du kan finde vores kontaktinformation her.

ABN Kran & Grab - Krankørsel og vognmandskørsel

Kan ABN Kran & Grab ApS klare andre vognmandsopgaver i Roskilde?

Selvom at ABN Kran & Grab ApS er rigtig gode med en grab i Roskilde, tilbyde vi også at udføre andre former for vognmandsopgaver. Vores lastbil har både kran, grab, pallegafler, kroge og wirehejs. De mange muligheder gør, at vi kan være meget fleksible, når det kommer til opgaveløsninger. Vores kran kan for eksempel klare alle former for løfte – og hejseopgaver op til 25 tons meter. Vi kan derfor uden problemer transportere tunge byggematerialer og hejse dem ind på din byggeplads for dig. Da vores lastbil har wirehejs, betyder det, at vi også sagtens kan stå for containerkørsel for dig. Vores lastbil har trevejs tippelad, så når vi står for kørsel med jord, sand, grus og så videre, kan vi levere det præcis der, hvor du ønsker. Du kan læse meget mere om de vognmandsopgaver, som vi også kan løse her.

Du er også meget velkommen til at udfylde kontaktformularen, som du finder nederst på siden. Så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kan ABN Kran & Grab ApS hjælpe med bortskaffelse af jord og affald?

Når du er færdig med dit projekt og har affald, som du skal af med, for eksempel på en byggeplads eller efter etablering af have, kan vi hjælpe. Med vores grab kan vi for eksempel grabbe buske og jord eller andet haveaffald og endda køre det væk for dig. Du skal dog huske, at der er bestemte regler i Roskilde Kommune, hvis du skal bortskaffe jord og byggeaffald. Blandt andet skal det meldes til Kommunen, hvis du skal bortskaffe mere end 1m3 jord, eller hvis jorden er forurenet. Det kan du læse meget mere om på Roskilde Kommunes egen hjemmeside. Du finder hjemmesiden her. 

Når ABN Kran & Grab ApS bortskaffer jord og byggeaffald for dig, kan du altid være sikker på, at det bliver bortskaffet korrekt efter gældende regler.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kran & Grab ApS – din samarbejdspartner til opgaver med grab i Roskilde

Skal du have et hurtigt og let overblik over ABN Kran & Grabs fordele med grab i Roskilde? Så kan du læse med her:

ABN Kran & Grab ApS kan løse alle former for grabbeopgaver for dig. Vi kan grabbe alt fra sand, grus og jord til buske og byggeaffald.
Vi udfører grabbeopgaver for både virksomheder og private. Ingen opgave er for stor eller for lille for os.
ABN Kran & Grab ApS løser grabbeopgaver i hele Roskilde Kommune.