54 30 54 30 info@abn-krangrab.dk

Hvad er Vognmandskørsel?

ABN Kran & Grab ApS tilbyder vognmandskørsel i Ballerup. Men hvad er vognmandskørsel så egentligt? Vognmandskørsel dækker faktisk over en række services. Så vognmandskørsel er ikke en men mange ting. Indenfor vognmandskørsel tilbyder ABN Kran & Grab ApS blandt andet kørsel til bygge -og anlægsbranchen. Det kan blandt andet være kørsel af materialer, kørsel af containere eller oprydning og kørsel af byggeaffald. Ingen opgave er for stor og ingen opgave er for lille. Vores erfarne vognmænd står klar så vi kan hurtigt rykke ud, hvis du har en vognmandskørsels opgave i Ballerup. Vi udfører dog opgaver på hele Sjælland. Det, og alle de opgaver vi udfører indenfor vognmandskørsel, kan du læse meget mere om her.

 

Kran og grab-arbejde i Ballerup

En af de services indenfor vognmandskørsel, vi oftest udfører, er kran og grab-arbejde – og det gælder også i Ballerup. Når vi laver kran og grab arbejde er det oftest, fordi opgaven både kræver transport og løft – og det er vi heldigvis eksperter i. Der er forskel på, hvad vi bruger vores kran til, og hvad vi bruger vores grab til. Vi bruger blandt andet vores grab til afhentning af haveaffald hos private husejere, afhentning af byggeaffald hos virksomheder og private, der enten bygger nyt eller istandsætter samt kørsel af grus, jord og sand. Vores kran bruger vi til blandt andet til flytning af særligt tunge materialer. Vores bil kan udføre alle former for løft op til 25 tonsmeter (TM).

 

Din vognmandkørsel i Ballerup

Vi tilbyder at udføre vognmandskørsel og kran & grab services i hele Ballerup Kommune fra Skovlunde til Måløv. Det betyder, at vi tilbyder vognmandskørsel som levering af grus eller sand eller levering og oprydning på en byggeplads i hele Ballerup. Og vi tilbyder naturligvis vores vognmands services til både private, som eksempelvis skal have lagt grus eller jord i en indkørsel eller virksomheder, som eksempelvis skal have leveret byggemateriale. Kort sagt udfører vi vores vognmandsopgave så godt som muligt, så du kan komme videre med dine egne opgaver, så let som muligt.

Kontakt os gerne, hvis du vil vide mere om vognmandskørsel og ABN Kran & Grab ApS, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på vognmandskørsel eller kran-grab services i Ballerup. Du kan finde vores kontaktinformation her.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Fakta om vognmandskørsel i Ballerup

Her kan du få et hurtigt overblik om vores vognmandskørsel i Ballerup.

  • ABN Kran & Grab ApS tilbyder vognmandskørsel i hele Ballerup fra Måløv til Skovlunde
  • Vi tilbyder blandt andet kran og grab arbejde og det meste vognmandskørsel som kørsel af jord og grus
  • Vi tilbyder vores services til både virksomheder og private