54 30 54 30 info@abn-krangrab.dk

Jordkørsel Herlev

ABN Kran & Grab ApS står gerne for din jordkørsel i Herlev, hvad enten du er virksomhed eller privat kunde. Kontakt os i dag for et godt tilbud. Eller læs mere om jordkørsel her på siden.

ABN Kloakteknik står for din jordkørsel i Herlev

Står du over for et større eller mindre bygge – eller anlægsprojekt og skal bruge et firma til at stå for jordkørslen? Så læs med her! ABN Kran & Grab ApS er et veletableret firma, og vi har mange års erfaring med jordkørsel i Herlev. Vi står gerne for din jordkørsel, hvad enten du er privat grundejer eller en virksomhed. Vi indgår også gerne i faste samarbejder med virksomheder, hvor vi står for jordkørslen. Når det kommer til jordkørsel i Herlev, er ingen opgave for stor eller for lille for ABN Kran & Grab ApS. ABN Kran & Grab ApS har base i Hvidovre, og vi står med glæde for din jordkørsel i hele Herlev kommune inklusive Hjortespring. Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud. Du finder vores kontaktinformation her. 

ABN Kran & Grab ApS – din samarbejdspartner til jordkørsel i Herlev

Selvom ABN Kran & Grab ApS er rigtige gode til at stå for din jordkørsel i Herlev, er det faktisk ikke den eneste vognmandsopgave, vi kan løse for dig. Læs mere om de vognmandsgaver, vi udfører her. Vores moderne lastbil har grab, kran, wirehejs, pallegafler og kroge. Derudover har den trevejs tippelad. Det gør, at vi kan være meget fleksible i vores opgaveløsning. Vores kan løse alle former for løfteopgaver op til 25 tons meter. Vores smarte grab kan grabbe alt fra sand og grus til affald og buske. Vi kan også grabbe for eksempel sand og jord ind på svært tilgængelige steder. Kort sagt, har vi den helt rigtige erfaring og ekspertise til at løse dine vognmandsopgaver på en hurtig og effektiv måde.

Husk at melde bortskaffelse af jord til Herlev

Når du som privat grundejer skal have bortskaffet mere end 1m3 jord, skal du huske at melde det til Herlev kommune. Det kan du gøre her. Hvis du har mistanke om, at jorden er forurenet, skal flytningen altid meldes til kommunen, så de kan fortælle dig, hvor den skal bortskaffes. Forurenet jord skal transporteres i en lukket container, så der ikke er nogen chance for forurening under transporten. ABN Kran & Grab ApS kan hjælpe dig med at bortskaffe jorden korrekt, hvad enten det gælder forurenet eller ikke forurenet jord. Når vi står for din jordkørsel i Herlev, sørger vi altid for at bortskaffe jorden korrekt efter gældende regler.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kran & Grab ApS og jordkørsel i Herlev – en opsummering

Her kan du finde tre gode grunde til, at ABN Kran & Grab ApS skal stå for din jordkørsel i Herlev.

 

  • ABN Kran & Grab ApS har stor erfaring med jordkørsel i Herlev.
  • Vi sørger altid for, at jorden bliver bortskaffet korrekt efter gældende regler.
  • Vi kan også hjælpe dig med at løse en lang række andre vognmandsopgaver.