54 30 54 30 info@abn-krangrab.dk

Kran Glostrup

Skal du bruge en kran i Glostrup? Så kontakt ABN Kran & Grab ApS for et godt tilbud i dag. Vores veluddannede og professionelle vognmænd løser alle former for hejseopgaver op til 25 tons meter. Læs mere om ABN Kran & Grab ApS her på siden.

Hvilke kran opgaver kan ABN Kran & Grab hjælpe med i Glostrup?

ABN Kran & Grab ApS vil rigtig gerne være din samarbejdspartner, når det kommer til kran opgaver i Glostrup. Vores vognmænd er fuldt uddannede til at bruge vores kran, der kan udføre alle former for løfteopgaver op til 25 tons meter. Vi kan uden problemer både transportere og hejse byggemateriale ind på byggepladser.

ABN Kran & Grab ApS er det trygge valg, når det kommer til løsning af kran opgaver i Glostrup. Vi overholder altid aftalte tidsrammer, og du kan regne med, at der ikke kommer nogle økonomiske overraskelser fra vores side. Fra vores base i Hvidovre rykker vi ud og løser kran opgaver for både virksomheder såvel som for private. Så kontakt os i dag hvad enten du bor i Ejby, Glostrup eller en by derimellem og gerne vil have et godt og uforpligtende tilbud. Du kan finde vores kontaktinformation her.

Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, som du finder nederst på siden. Så skal vi nok kontakte dig hurtigst muligt.

container, containerkørsel, flytning af container, hejseopgaver, kranopgaver, vognmandskørsel, abn kran og grab

Kan ABN Kran & Grab ApS hjælpe mig med transport af byggematerialer?

Vores lastbil har både kran, grab, pallegafler, kroge og wirehejs. Det betyder, at vi er meget fleksible, når det kommer til at finde løsninger til diverse vognmandsopgaver. Vi kan sagtens transportere byggemateriale for dig. Hvis der er tale om sand, grus eller jord kan vi bruge vores smarte grab til at levere materialet til dig. Vi kan endda levere det til dig på svært tilgængelige steder. Vi kan også levere tungere byggemateriale. Der bruger vi bare vores kran og hejser det ind på byggepladsen. Da vores lastbil har wirehejs kan vi også tilbyde containerkørsel. Du kan finde en liste her over alle de services ABN Kran & Grab ApS kan hjælpe dig med som vognmand i Glostrup.

Kan ABN Kran & Grab ApS hjælpe med oprydning af en byggeplads?

Ud over at ABN Kran & Grab ApS er rigtig gode til at løse kran opgaver i Glostrup, så tilbyder vi også vores hjælp til oprydning af byggepladser. Hvis de byggematerialer er tunge, har vi vores kran, som kan hejse dem væk fra byggepladsen. Hvis det er mindre ting, kan vi bruge vores grab. Grabben kan grabbe alt fra sand, grus og jord til buske og affald. Hvis du har fyldt en container med affald, kan vi naturligvis også sagtens hente den og sørge for at affaldet bliver bortskaffet korrekt efter gældende regler. Du kan læse mere i denne artikel om, hvorfor man skal have styr på reglerne, når det kommer til bortskaffelse af byggeaffald.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kran & Grab ApS – din samarbejdspartner til kran opgaver i Glostrup

Vil du have et kort, hurtigt overblik over, hvorfor du skal vælge ABN Kran & Grab ApS til dine kran opgaver i Glostrup? Så læs med her:

ABN Kran & Grab ApS udfører alle former for hejseopgaver op til 25 tons meter.
Vi udfører kran opgaver i hele Glostrup Kommune, inklusiv Ejby.
ABN Kran & Grab ApS løser kran opgaver for private såvel som for virksomheder. Ingen opgave er for stor eller for lille til os.