54 30 54 30 info@abn-krangrab.dk

Jordkørsel Amager

ABN Kran & Grab ApS står gerne for din jordkørsel på Amager, hvad enten du er virksomhed eller privat kunde. Kontakt os i dag for et godt tilbud. Eller læs mere om jordkørsel her på siden.

ABN Kran & Grab ApS står for din jordkørsel på Amager

Befinder du dig på Amager, og leder du efter et firma til at stå for din jordkørsel? Så læs med her! ABN Kran & Grab ApS er et vognmandsfirma med stor erfaring med jordkørsel på Amager. Vi er altid klar til at hjælpe med din jordkørsel, hvad enten du står over for et større eller mindre bygge – og anlægsprojekt. For os er ingen jordkørselsopgave for stor eller for lille. Vi rykker med glæde ud til både virksomheder og private grundejere på Amager. Vi indgår også gerne i faste samarbejder, hvor vi står for jordkørslen. Så kontakt os i dag, hvad enten du befinder dig i Dragør, Tårnby eller et helt tredje sted, og ønsker et godt tilbud på din jordkørsel på Amager. Du kan finde vores kontaktoplysninger her. 

ABN Kran & Grab ApS – din samarbejdspartner til jordkørsel på Amager

ABN Kran & Grab ApS har, som sagt, stor erfaring med jordkørsel på Amager. Vi har en moderne lastbil med kran, grab, pallegafler, kroge og wirehejs. Det betyder, at vi faktisk kan hjælpe dig med at løse en lang række vognmandsopgaver. Vores kran kan klare alle former for løfte – og hejseopgaver op til 25 tons meter. Vi kan for eksempel hejse tunge byggematerialer ind på din byggegrund. Læs mere om vores kran, og de opgaver vi kan løse med den, her. https://www.abn-krangrab.dk/kran/ Vores smarte grab kan grabbe alt fra mindre ting som sand, grus og jord til større ting som buske og affald. Vi kan endda grabbe dine materialer ind på svært tilgængelige steder. Kort sagt har vores vognmænd den rette erfaring, ekspertise og udstyr til at løse dine vognmandsopgaver på en fleksibel og effektiv måde.

Husk at melde bortskaffelsen af jord til din lokale kommune

Hvis du som privat grundejer skal have bortskaffet mere end 1m3 jord, skal du huske at melde det til din kommune. Du kan finde mere information om bortskaffelse af jord i Københavns Kommune her og Dragør og Tårnby Kommuner her. Hvis du har mistanke om, at jorden kan være forurenet, skal det altid meldes til kommunen – uanset mængden af jord, der skal bortskaffes. Så kan kommunen fortælle dig, præcis hvor jorden skal bortskaffes. Forurenet jord skal transporteres i en lukket container. Så kan det nemlig ikke forurene andre steder under transporten. ABN Kran & Grab ApS har wirehejs på vores lastbiler, så vi kan sagtens stå for containerkørsel af forurenet jord. Når ABN Kran & Grab ApS står for din jordkørsel på Amager, er du i trygge hænder. Vi sørger altid for, at bortskaffe din jord korrekt efter de gældende regler.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kran & Grab ApS og jordkørsel på Amager – en opsummering

Her kan du finde tre gode grunde til, at ABN Kran & Grab ApS skal stå for din jordkørsel på Amager.

  • ABN Kran & Grab ApS har stor erfaring med jordkørsel på Amager.
  • Ingen jordkørselsopgave er for stor eller for lille for os.
  • Vi står for din jordkørsel på Amager, hvad enten du er privat kunde eller virksomhedskunde.