54 30 54 30 info@abn-krangrab.dk

Jordkørsel Ballerup

ABN Kran & Grab ApS står gerne for din jordkørsel i Ballerup, hvad enten du er virksomhed eller privat kunde. Kontakt os i dag for et godt tilbud.

ABN Kran & Grab ApS står for din jordkørsel i Ballerup

Skal du bruge et pålideligt og effektivt firma til at stå for din jordkørsel i Ballerup, er ABN Kran & Grab ApS altid klar til at hjælpe. Vi har stor erfaring med både levering og afhentning af jord til bygge – og anlægsprojekter. Fra vores base i Hvidovre rykker vi med glæde ud til både virksomheder og privatkunder i hele Ballerup Kommune, fra Skovlunde til Måløv og alle byer derimellem. Hvis du er privatkunde, og skal have flyttet mere end 1m3 jord, skal du huske at melde det til Ballerup Kommune. Det kan du gøre her. Når det kommer til jordkørsel i Ballerup, er ingen opgave for stor eller for lille for os. Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud på din jordkørsel i dag. Vi indgår også gerne i faste samarbejder. Det kan du også høre mere om, ved at kontakte os her.

ABN Kloakteknik – din samarbejdspartner til jordkørsel i Ballerup

Hos ABN Kran & Grab ApS er vi ikke bare gode til at stå for din jordkørsel i Ballerup. Vi kan faktisk også hjælpe dig med at løse andre former for vognmandsopgaver. Vores moderne lastbil har både pallegafler, grab, kran, kroge og wirehejs. Det betyder, at vi kan løse en lang række opgaver for dig. Vores smarte grab kan grabbe alt fra jord, sand og grus til buske og affald uden nogle problemer. Den kan endda grabbe for eksempel grus og sand ind på svært tilgængelige steder. Vores kran kan løse alle former for løfteopgaver op til 25 tons meter.

ABN Kran & Grab står gerne for jordkørsel ved nedgravning af trampoliner

ABN Kran & Grab ApS løser gerne både større og mindre opgaver, når det kommer til jordkørsel i Ballerup. Hvis du står over for et større anlægsprojekt, hvor der er en stor mængde jord, der skal bortskaffes, kan vi sagtens løse opgaven for dig. Vi hjælper også gerne med jordkørslen, hvis du har overskydende jord, efter at du har nedgravet en havetrampolin. Bolius har skrevet en informativ artikel, om alt det man skal huske, når det kommer til nedgravning af havetrampoliner. Du kan finde artiklen her. Kort sagt er ingen jordkørselsopgave for stor eller for lille for ABN Kran & Grab ApS. Hos os er du i trygge hænder – også når det kommer til jordkørsel i Ballerup.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kran & Grab ApS og jordkørsel i Ballerup – en opsummering

Her kan du finde en kort opsummering om hvorfor, ABN Kran & Grab ApS skal stå for din jordkørsel i Ballerup.

  • ABN Kran & Grab ApS har stor erfaring med jordkørsel i Ballerup.
  • Vi løser store og små jordkørselsopgaver for virksomheder og private i hele Ballerup Kommune.
  • Vi kan også hjælpe dig med at løse diverse former for vognmandsopgaver. Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud.