54 30 54 30 info@abn-krangrab.dk

Jordkørsel Ishøj

ABN Kran & Grab ApS står gerne for din jordkørsel i Ishøj, hvad enten du er virksomhed eller privat kunde. Kontakt os i dag for et godt tilbud. Eller læs om dine muligheder for jordkørsel i Ishøj her på siden.

ABN Kran & Grab ApS står for din jordkørsel i Ishøj

Står du over for et større eller mindre bygge – og anlægsprojekt og skal bruge et pålideligt firma til at stå for din jordkørsel i Ishøj? Så læs mere her! ABN Kran & Grab ApS er et vognmandsfirma med base i Hvidovre. Vi har stor erfaring med jordkørsel i Ishøj. For os er ingen jordkørselsopgave for stor eller for lille. Vi står gerne for din jordkørsel, hvad enten du er en virksomhed eller privat grundejer. Vi indgår også gerne i faste samarbejder, så du kan fokusere på dine opgaver, og vi står for jordkørslen. Når vi står for din jordkørsel, overholder vi naturligvis den aftalte tidsramme. Så kontakt os i dag, hvad enten du befinder dig i Ishøj, Torslunde eller en by derimellem, og ønsker et godt og uforpligtende tilbud på jordkørsel i Ishøj Kommune. Du kan finde vores kontaktinformationer her.

Du er også meget velkommen til at udfylde kontaktformularen nederst på siden. Så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

ABN Kran & Grab ApS – din samarbejdspartner til jordkørsel i Ishøj

ABN Kran & Grab ApS kan ikke bare hjælpe dig med at varetage din jordkørsel i Ishøj. Vi kan faktisk løse en lang række andre vognmandsopgaver for dig. Vores moderne lastbil har både kran, grab, wirehejs, pallegafler og kroge. Det betyder, at vi kan være meget fleksible, når vi løser dine vognmandsopgaver. Vores kran kan løse alle former for hejse – og løfteopgaver op til 25 tons meter. Vi kan uden problemer hejse tunge byggematerialer ind på din byggeplads. Vores grab kan grabbe alt fra sand, grus og jord til affald og buske. Vi kan endda grabbe dine materialer ind på svært tilgængelige steder. Vores vognmænd har alle den rette erfaring og ekspertise til at løse dine vognmandsopgaver på en hurtig og effektiv måde.

Husk at melde din jordflytning til Ishøj Kommune

Hvis du som privat grundejer skal have flyttet mere end 1m3 jord, skal du huske at melde det til kommunen. Hvis du har mistanke om, at jorden der skal flyttes, er forurenet, skal du altid melde det til kommunen – uanset mængden, der skal flyttes. Så kan kommunen nemlig fortælle dig, hvor du må flytte jorden hen. Du kan finde mere information om reglerne for jordflytning på Ishøj Kommunes hjemmeside. Du finder hjemmesiden her. 

Når ABN Kran & Grab ApS står for din jordflytning, overholder vi naturligvis altid alle gældende regler. Når man skal have transporteret forurenet jord, skal det ske i en lukket container, så der ikke er mulighed for forurening under transporten. Det kan vi også hjælpe dig med, da vores lastbil har wirehejs til containertransport. Kort sagt er du i trygge hænder, når ABN Kran & Grab ApS står for din jordkørsel i Ishøj.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kran & Grab ApS og jordkørsel i Ishøj – en opsummering

Her kan du finde tre gode grunde til, at ABN Kran & Grab ApS skal stå for din jordkørsel i Ishøj kommune.

  • ABN Kran & Grab ApS er et pålideligt firma med stor erfaring med jordkørsel i Ishøj kommune.
  • Vi løser jordkørselsopgaver for både virksomheder og private – ingen opgave er for stor eller for lille for os.
  • Vi overholder naturligvis altid alle aftalte tidsrammer.