54 30 54 30 info@abn-krangrab.dk

Jordkørsel Solrød

ABN Kran & Grab ApS står gerne for din jordkørsel i Solrød, hvad enten du er virksomhed eller privat kunde. Kontakt os i dag for et godt tilbud på jordkørsel i Solrød. Eller læs mere om jordkørsel her på siden.

ABN Kran & Grab ApS står for din jordkørsel i Solrød

Leder du efter et pålideligt firma, til at stå for din jordkørsel i Solrød? Så læs med her! ABN Kran & Grab ApS hjælper både private grundejere og virksomheder med levering og afhentning af jord. Så hvis du står over for et større eller mindre bygge – og anlægsprojekt, kan vi stå for jordkørslen. For os er ingen jordkørsel opgave for stor eller for lille. Vi indgår også gerne i faste samarbejder, hvor vi står for jordkørslen i Solrød. Vi kan hjælpe med at fjerne jorden, hvis du skal have nedgravet en trampolin eller udgravet til kælder. Eller vi kan levere jord, hvis du eksempelvis skal have planet din grund.  ABN Kran & Grab ApS står gerne for din jordkørsel i hele Solrød Kommune, fra Jersie til Solrød Strand og alle byer derimellem. Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud. Vi vil også gerne tage en snak om dit projekt, og hvordan vi kan hjælpe bedst muligt. Du kan finde vores kontaktinformation her.

ABN Kran & Grab ApS – din samarbejdspartner til jordkørsel og vognmandskørsel i Solrød

ABN Kran & Grab ApS har, som sagt, stor erfaring med jordkørsel i Solrød. Men det er faktisk ikke den eneste form for vognmandskørselsopgave, vi kan hjælpe dig med at løse. Vores moderne lastbil har både kran, grab, pallegafler, wirehejs og kroge. Det gør, at vi kan være meget fleksible, når vi skal løse dine vognmandskørselsopgaver. Vores erfarne vognmænd kan løse alle former for hejse – og løfteopgaver op til 25 tons meter, med vores kran. Læs mere om vores kran her. Vores smarte grab kan ikke bare grabbe jord, sand og så videre ind på svært tilgængelige områder. Den kan faktisk grabbe alt fra sand, jord og grus til affald og buske. Kort sagt har vores vognmænd den helt rigtige erfaring og ekspertise til at løse dine vognmandsrelaterede opgaver på en effektiv og tryg måde.

Du kan få et overblik over alle de opgaver indenfor vognmandskørsel, som vi udfører, her.

Husk at melde bortskaffelsen af jord til Solrød Kommune

Hvis du er privat grundejer, og skal bortskaffe mere end 1m3 jord, skal du huske at melde det til kommunen. Hvis du skal have bortskaffet forurenet jord, skal du altid melde det til kommunen – uanset mængden af jord. Hvis du skal have bortskaffet forurenet jord, skal det ske i en lukket container. Det stopper jorden fra at forurene andre steder under transporten. Du kan finde mere information om bortskaffelse af jord på Solrød Kommunes egen hjemmeside. Her kan du også melde flytning af jord, hvis der er mere en 1m3 eller den er forurenet. Du kan finde deres hjemmeside her.

Når ABN Kran & Grab ApS står for din jordkørsel i Solrød, er du i trygge hænder. Vi sørger altid for at bortskaffe jorden korrekt efter gældende regler. Vores smarte lastbil har wirehejs, som vi kan bruge til containerkørsel. Det betyder, at vi kan stå for jordkørslen, også selvom jorden er forurenet, og skal transporteres i en container.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kran & Grab ApS og jordkørsel i Solrød – en opsummering

Her kan du få tre gode grunde til, hvorfor det lige er ABN Kran & Grab ApS, du skal vælge til jordkørsel i Solrød:

  • Vi har stor erfaring med jordkørsel i Solrød og på hele Sjælland – derfor er du altid i trygge hænder hos os.
  • Vi kan hjælpe dig med din jordkørsel, hvad enten du er privat grundejer eller en virksomhed.
  • Vores pålidelige vognmænd har den rette erfaring og ekspertise til at hjælpe dig med at løse en lang række andre vognmandsopgaver.