54 30 54 30 info@abn-krangrab.dk

Grab Høje Taastrup

Skal du bruge en grab i Høje Taastrup? Så kontakt ABN Kran & Grab ApS allerede i dag. Vi kan hjælpe med at grabbe alt fra grus, sand og jord til byggeaffald, buske og haveaffald. Læs mere om vores grab og ABN Kran & Grab ApS her på siden.

ABN Kran & Grab ApS løser alle former for opgaver med grab i Høje Taastrup

Skal du bruge en grab i Høje Taastrup, håber vi hos ABN Kran & Grab ApS, at du vil vælge os som din samarbejdspartner. Vores moderne lastbil med grab kan grabbe alt fra grus, sand, jord og småsten til affald, buske og haveaffald. Vi kan, kort sagt, altså hjælpe med at løse alle former for opgaver indenfor byggeri og anlæg, hvor der er brug for grabning af materiale. Det kan være på en byggeplads eller, hvis du skal have anlagt en ny have.

Vores vognmænd er pålidelige, dygtige og effektive. Vi overholder naturligvis altid alle de aftalte tidsrammer. Når du hyrer os til at løse en opgave med vores grab i Høje Taastrup, kan du være sikker på, at du ikke bliver overrasket økonomisk. Vi gør, hvad vi har aftalt, og til den aftalte pris. Det er nemlig vigtigt for os, at du føler dig i trygge hænder hos ABN Kran & Grab ApS. Fra vores base i Hvidovre rykker vi ud til både virksomheder og private i hele Høje Taastrup Kommune fra Hedehusene til Sengeløse og alle byer derimellem. Kontakt os gerne i dag for et uforpligtende tilbud. Du kan finde vores kontaktinformation her.

Du kan også udfylde vores kontaktformular nederst på siden. Så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

ABN Kran & Grab - Krankørsel og vognmandskørsel

Kan ABN Kran & Grab ApS også løse andre vognmandsopgaver i Høje Taastrup?

Vores moderne lastbil har ikke kun en grab – så vi kan faktisk tilbyde assistance med mange flere opgaver end opgaver med grab i Høje Taastrup. Vores lastbil har kran, grab, pallegafler, kroge samt wirehejs. Det betyder, at vi kan være meget fleksible i opgaveløsningen. Vores kran kan for eksempel løfte op til 25 tons meter. Læs mere om de opgaver, vi kan løse med vores lastbilskran her. Og da vi også har wirehejs kan vi også tilbyde containerkørsel. Vi kan derfor blandt andet tilbyde levering af byggematerialer, jord eller noget helt tredje. Vi står klar til at hjælpe med at løse din opgave. Læs mere om vognmandskørsel her. Vi indgår også gerne i faste samarbejde med virksomheder. Kontakt os for mere information eller en uforpligtende snak.

ABN Kran & Grab ApS og bortskaffelse af affald og jord

Hvis du har en byggeplads eller anlægger have, er det helt naturligt, at du ender med en del affald, som skal køres væk. Det kan for eksempel være jord, haveaffald, sand eller byggeaffald. Og her kan ABN Kran & Grab ApS også tilbyde vores hjælp. Vi kan grabbe byggeaffald, jord, buske også videre op i en container og køre den væk. Vi kan endda grabbe materiale fra steder, som elles kan være svært tilgængelige.

Husk, at hvis du har byggeaffald eller jord, som skal køres væk, er det muligt, du skal anmelde det til Høje Taastrup Kommune. Det gælder for eksempel, hvis mere end 1m3 jord skal bortskaffes, eller hvis jorden er forurenet. Du kan anmelde en jordkørsel hos Høje Tåstrup Kommune her.

ABN Kran & Grab ApS bortskaffer selvfølgelig jord og byggeaffald korrekt efter gældende regler. Hvad enten du har brug for hjælp med at bortskaffe jord eller sand med grab i Høje Taastrup, håber vi hos ABN Kran & Grab ApS, at du vil vælge os til din samarbejdspartner.  

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kran & Grab ApS – din samarbejdspartner til opgaver med grab i Høje Taastrup

Mangler du et kort, præcist overblik over, hvorfor du skal vælge ABN Kran og Grab ApS som din samarbejdspartner til opgaver med grab i Høje Taastrup? Så kan du få det her:

ABN Kran og Grab ApS løser grabbeopgaver for både virksomheder og private i hele Høje Tåstrup
Vi kan grabbe alt fra småsten, grus, jord og sand til buske og affald.
ABN Kran & Grab ApS overholder altid alle aftalte tidsrammer, og du får ingen økonomiske overraskelser fra os.