54 30 54 30 info@abn-krangrab.dk

Jordkørsel Gladsaxe

ABN Kran & Grab ApS står gerne for din jordkørsel i Gladsaxe, hvad enten du er virksomhed eller privat kunde. Kontakt os i dag for et godt tilbud. Eller læs mere om jordkørsel her på siden.

ABN Kran & Grab ApS står for din jordkørsel i Gladsaxe

Leder du efter et pålideligt firma, til at stå for din jordkørsel i Gladsaxe? Så læs med her! ABN Kran & Grab ApS hjælper både private grundejere og virksomheder med levering og afhentning af jord. Så hvis du står over for et større eller mindre bygge – og anlægsprojekt, kan vi stå for jordkørslen. For os er ingen jordkørsel opgave for stor eller for lille. Vi indgår også gerne i faste samarbejder, hvor vi står for jordkørslen i Gladsaxe. ABN Kran & Grab ApS har base i Hvidovre, men vi står gerne for din jordkørsel i hele Gladsaxe Kommune, fra Søborg til Bagsværd og alle byer derimellem. Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud. Du kan finde vores kontaktinformation her.

ABN Kran & Grab ApS – din samarbejdspartner til jordkørsel i Gladsaxe

ABN Kran & Grab ApS har, som sagt, stor erfaring med jordkørsel i Gladsaxe. Men det er faktisk ikke den eneste form for vognmandsopgave, vi kan hjælpe dig med at løse. Vores moderne lastbil har både kran, grab, pallegafler, wirehejs og kroge. Det gør, at vi kan være meget fleksible, når vi skal løse dine vognmandsopgaver. Vores erfarne vognmænd kan løse alle former for hejse – og løfteopgaver op til 25 tons meter, med vores kran. Vores smarte grab kan ikke bare grabbe jord, sand og så videre ind på svært tilgængelige områder. Den kan faktisk grabbe alt fra sand, jord og grus til affald og buske. Kort sagt har vores vognmænd den helt rigtige erfaring og ekspertise til at løse dine vognmandsrelaterede opgaver på en effektiv og tryg måde.

Husk at melde bortskaffelsen af jord til Gladsaxe Kommune

Hvis du er privat grundejer, og skal bortskaffe mere end 1m3 jord, skal du huske at melde det til kommunen. Hvis du skal have bortskaffet forurenet jord, skal du altid melde det til kommunen – uanset mængden af jord. Hvis du skal have bortskaffet forurenet jord, skal det ske i en lukket container. Det stopper jorden fra at forurene andre steder under transporten. Du kan finde mere information om blandt andet hvor, du skal melde bortskaffelsen af jord til Gladsaxe kommune, her. 

Når ABN Kran & Grab ApS står for din jordkørsel i Gladsaxe, er du i trygge hænder. Vi sørger altid for at bortskaffe jorden korrekt efter gældende regler. Vores smarte lastbil har wirehejs, som vi kan bruge til containerkørsel. Det betyder, at vi kan stå for jordkørslen, også selvom jorden er forurenet, og skal transporteres i en container.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kran & Grab ApS og jordkørsel i Gladsaxe – en opsummering

Her kan du finde en kort opsummering over hvorfor, ABN Kran & Grab ApS skal stå for din jordkørsel i Gladsaxe.

 

  • Vi har stor erfaring med jordkørsel i Gladsaxe – derfor er du altid i trygge hænder hos os.
  • Vi kan hjælpe dig med din jordkørsel, hvad enten du er privat grundejer eller en virksomhed.
  • Vores pålidelige vognmænd har den rette erfaring og ekspertise til at hjælpe dig med at løse en lang række andre vognmandsopgaver.