54 30 54 30 info@abn-krangrab.dk

Jordkørsel Lejre

Hvis du har brug for jordkørsel i Lejre, står ABN Kran & Grab ApS klar til at hjælpe, hvad enten du er virksomhed eller privat kunde. Kontakt os i dag for et godt tilbud. Eller bliv klogere på ABN Kran & Grab ApS og jordkørsel i Lejre her på siden.

ABN Kran & Grab ApS står for din jordkørsel i Lejre

Skal du bruge et pålideligt firma til at stå for din jordkørsel i Lejre, er ABN Kran & Grab ApS altid klar til at hjælpe. Vi løser gerne større og mindre jordkørselsopgaver for både virksomheder og private grundejere i Lejre og faktisk på hele Sjælland. Vi kan stå for levering og afhentning af jord, hvad enten du står over for et større eller mindre bygge – og anlægsprojekt. Ingen jordkørselsopgave er nemlig for stor eller for lille for os. Så lige meget, om du skal have flyttet jord fordi du skal have nedgravet end trampolin i have eller udgravet til kælder, hjælper vi. Vi indgår gerne i faste samarbejder med firmaer, hvor vi står for jordkørslen. Vi sørger naturligvis altid for at komme til den aftalte tid, så dit projekt ikke bliver forsinket på grund af os. Vi har base i Hvidovre og står med glæde for din jordkørsel i hele Lejre Kommune fra Kirke Hvalsø til Kirke Sonnerup og alle byer derimellem. Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud på din jordkørsel i Lejre. Du er også velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om din opgave og vores muligheder for samarbejde. Du kan finde vores kontaktinformationer her.

Eller udfyld vores kontaktformular nederst på denne side. Så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

ABN Kran & Grab ApS – din samarbejdspartner til vognmandskørselsopgaver i Lejre

Hos ABN Kran & Grab ApS er vi rigtig gode til at stå for din jordkørsel. Men det er faktisk ikke den eneste form for vognmandsopgave, vi er gode til at løse. Vores moderne lastbil har både kran, grab, pallegafler, kroge og wirehejs. Det gør, at vi kan være meget fleksible i vores opgaveløsning. Vores kran kan klare alle former for løfte – og hejseopgaver op til 25 tons meter. Vi kan for eksempel hejse tunge byggematerialer ind på din byggegrund. Læs mere om de mange løfte -og hejseopgaver vi laver med vores kran her. Vores smarte grab kan grabbe alt fra mindre materialer som sand, grus og jord, til større ting som buske og affald. Vi kan også grabbe jord, sand og så videre ind på svært tilgængelige områder. Kort sagt har vi den rette erfaring og ekspertise, til at hjælpe dig med at løse dine vognmandsopgaver i Lejre. Du kan få et større overblik over, hvilke typer opgaver indenfor vognmandskørsel, vi udfører her.

Husk at melde bortskaffelse af jord til Lejre Kommune

Husk, at der er helt klare regler for bortskaffelse af jord, hvis du er privat grundejer. Hvis du for eksempel skal bortskaffe mere end 1m3 jord, skal det meldes til Kommunen. Hvis det er mindre end 1m3, kan det uden problemer køres til genbrugsstationen. Hvis jorden er forurenet, eller der er mistanke om forurening, skal det altid meldes til Kommunen lige meget, om det er mere eller mindre end 1m3 jord. Så kan Lejre Kommune nemlig fortælle dig, præcis hvor jorden skal bortskaffes. Du kan læse meget mere om reglerne for jordkørsel i Lejre Kommune og melde jordflytningen på Lejre Kommunes egen hjemmesiden. Du kan finde hjemmesiden her.

Hvis du skal have bortskaffet forurenet jord, skal det transporteres i en lukket container. Så er der ingen mulighed for, at jorden forurener under transporten. Da ABN Kran & Grab ApS har en lastbil med wirehejs, kan vi uden problemer køre forurenet jord i en lukket container. ABN Kran & Grab ApS overholder altid alle gældende regler ved bortskaffelsen af jord. Du er i trygge hænder, når vi står for din jordkørsel i Lejre.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kran & Grab ApS og jordkørsel i Lejre – en opsummering

Her kan du får et hurtigt overblik over, hvorfor du skal vælge ABN Kran & Grab ApS til jordkørslen i Lejre.

  • ABN Kran & Grab ApS er et veletableret, professionelt firma, og vi har stor erfaring med jordkørsel i Lejre og på hele Sjælland.
  • Vi løser jordkørselsopgaver for både virksomheder og private – ingen jordkørselsopgave er for stor eller for lille for os.
  • Vi kan også hjælpe dig med at løse en lang række andre vognmandsopgaver.