54 30 54 30 info@abn-krangrab.dk

Grab Lyngby

Står du med en opgave, hvor du skal bruge en grab i Lyngby? Så kontakt gerne ABN Kran & Grab ApS allerede i dag. Vi står klar til at hjælpe med at grabbe alt fra byggeaffald til buske. Læs mere om dine muligheder og vores grab i Lyngby her på siden.

ABN Kran & Grab ApS løser dine opgaver med grab i Lyngby

Står du og skal bruge en grab i Lyngby? Så er ABN Kran & Grab det sikre valg. Vi kan grabbe alt fra sand, grus, jord og så videre til større materialer som buske og affald af forskellig slags. Vores pålidelige vognmænd har den rette erfaring og ekspertise til at løse dine grabbeopgaver på den mest optimale måde. Og selvfølgelig til den aftalte tid. Hos ABN Kran & Grab ApS overholder vi altid alle aftaler, hvad enten det gælder aftaler om tid eller om priser. Så du skal ikke bekymre dig om økonomiske overraskelser fra vores side. ABN Kran & Grab ApS løser opgaver med vores grab for både virksomheder og private i hele Lyngby-Taarbæk Kommune, fra Virum til Sorgenfri og alle områder derimellem. Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud. Du finder vores kontaktinformation her.

ABN Kran & Grab - Krankørsel og vognmandskørsel

Kan ABN Kran & Grab ApS løse andre vognmandsopgaver for mig?

Hvis du står med ansvaret for en byggeplads eller anlæg af have, nyt tag eller lignende er der en mulighed for, at du har brug for at få udført andet vognmandsarbejde end blot grabning. Og selvom vi er gode med en grab i Lyngby, er vi heldigvis også gode til andre vognmandsopgaver. Med vores moderne lastbil, som blandt andet har pallegafler, kran, kroge og wirehejs, kan vi nemlig løse de fleste opgaver hurtigt og effektivt. Da vi har wirehejs kan vi tilbyde containerkørsel. Og med vores lastbilskran kan vi klare hejseopgaver på op til 25 tons meter. Vi kan samtidig stå for transporten af jord, sand, grus og så videre. Vi indgår gerne i faste samarbejder med virksomheder. Er du nysgerrig i at lære mere om de vognmandsopgaver, som vi løser? Så kan du læse mere om vognmandskørsel her.

Hvis du vil læse mere om vores kran, kan du gøre det her.

ABN Kran & Grab ApS og oprydning af byggeaffald og haveaffald

Vi kan naturligvis hjælpe med levering af byggematerialer, sand, grus og så videre med vores kran og grab i Lyngby. Men vi kan også hjælpe dig, når projektet er slut. Vi kan nemlig grabbe og transportere haveaffald som buske, overskud af jord eller sand eller endda byggeaffald.

Du skal dog være opmærksom på, at der er visse regler for både byggeaffald og bortskaffelse af jord, som skal overholdes. Blandt andet skal det meldes til Lyngby-Taarbæk Kommune, hvis du skal flytte mere end 1m3 fra din grund eller, hvis jorden er forurenet. Du kan læse mere om flytning af jord på Lyngby-Taarbæk Kommunes egen hjemmeside. Du finder linket her.

Bolius har også skrevet en interessant artikel om emnet byggeaffald. Du kan finde artiklen her.

Når du hyrer ABN Kran & Grab ApS til at stå for oprydningen af din byggeplads, er du i trygge hænder. Du kan nemlig være helt sikker på, at vi bortskaffer alt byggeaffald og jord korrekt efter de gældende regler.

Udfyld gerne vores kontaktformular, som du finder nederst på siden. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kran & Grab ApS – din samarbejdspartner til grabbeopgaver i Lyngby

Mangler du et hurtigt overblik over, hvorfor du skal vælge ABN Kran & Grab ApS som samarbejdspartner til dine grabbeopgaver i Lyngby? Så læs med her.

ABN Kran & Grab ApS kan grabbe alt fra jord, grus og sand til buske og affald. Vi kan endda grabbe materialer ind på svært tilgængelige områder.
Vores pålidelige og erfarne vognmænd kan løse dine grabbeopgaver på den mest optimale måde til den aftalte tid og pris.
ABN Kran & Grab ApS løser grabbeopgaver for både virksomheder og private i hele Lyngby Taarbæk Kommune. Ingen opgave er for stor eller lille for os.