54 30 54 30 info@abn-krangrab.dk

Grab Vallensbæk

Skal du bruge en grab i Vallensbæk? Så kontakt ABN Kran & Grab ApS i dag. Vores pålidelige og erfarne vognmænd kan grabbe alt fra grus, sand og sten til buske og alt slags affald. Læs mere om os og vores grab her på siden.

ABN Kran & Grab ApS løser dine grabbeopgaver i Vallensbæk

Står du og skal bruge en grab i Vallensbæk? Så er ABN Kran & Grab det sikre valg. Vi kan grabbe alt fra sand, grus, jord og så videre til større materialer som buske og affald af forskellig slags. Vores pålidelige vognmænd har den rette erfaring og ekspertise til at løse dine grabbeopgaver på den mest optimale måde. Endda til den aftalte tid. Hos ABN Kran & Grab ApS overholder vi altid alle aftaler, hvad enten det gælder aftaler om tid eller om priser. Du får ingen ubehagelige økonomiske overraskelser fra vores side. ABN Kran & Grab ApS løser grabbeopgaver for både virksomheder og private i hele Vallensbæk Kommune, fra Vallensbæk Nordmark til Vallensbæk Strand og alle områder derimellem. Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud. Du finder vores kontaktinformation her.

ABN Kran & Grab - Krankørsel og vognmandskørsel

ABN Kran & Grab ApS og oprydningen af byggepladser

ABN Kran & Grab ApS kan ikke bare leverer dine byggematerialer med vores kran i Vallensbæk. Vi kan også stå for oprydningen af din byggeplads, når byggeriet er fuldført. Dette inkluderer naturligvis også bortskaffelsen af byggeaffald og eventuelt overskydende jord. Der er en del ting, man skal holde styr på, når det kommer til bortskaffelse af byggeaffald. Bolius har skrevet en interessant artikel om emnet. Du kan finde artiklen her. Når du hyrer ABN Kran & Grab ApS til at stå for oprydningen af din byggeplads, er du i trygge hænder. Du kan nemlig være helt sikker på, at vi bortskaffer alt byggeaffald og jord korrekt efter de gældende regler. Dette gælder naturligvis også, hvis du har hyret os til at hente en container fyldt med byggeaffald.

Udfyld gerne vores kontaktformular, som du finder nederst på siden. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kan ABN Kran & Grab ApS løse andre vognmandsopgaver for mig?

Selvom ABN Kran & Grab er rigtig gode til at løse opgaver med vores grab i Vallensbæk, er det faktisk ikke det eneste, vi er gode til. Som vognmand i Vallensbæk kan vi hjælpe dig med at løse en lang række opgaver. Vores moderne lastbil har både kran, grab, pallegafler, kroge og wirehejs. Det betyder, at vi kan være meget fleksible, når vi løser dine vognmandsopgaver. Vi kan både stå for kørslen af jord, grus, sand og så videre og kørslen med container. Læs mere om de opgaver, vi udfører som vognmand i Vallensbæk her. Vores kran kan klare alle former for løfte – og hejseopgaver op til 25 tons meter. Hvis du skal have transporteret tunge byggematerialer, kan vi sagtens klare det – også hvis de skal hejses ind på din byggeplads. Læs mere om vores lastbilskran her.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kran & Grab ApS – din samarbejdspartner til grabbeopgaver i Vallensbæk

Her kan du finde en kort opsummering over hvorfor, du skal vælge ABN Kran & Grab ApS som din samarbejdspartner, når du skal bruge en grab i Vallensbæk.

ABN Kran & Grab ApS kan løse alle former for grabbeopgaver for dig. Vi kan grabbe alt fra sand, grus og jord til buske og byggeaffald.
Vores pålidelige og erfarne vognmænd kan løse dine grabbeopgaver på den mest optimale måde til den aftalte tid og pris.
ABN Kran & Grab ApS løser grabbeopgaver for både virksomheder og private i hele Vallensbæk Kommune. Ingen opgave er for stor eller lille for os.