54 30 54 30 info@abn-krangrab.dk

Jordkørsel Rødovre

ABN Kran & Grab ApS står gerne for din jordkørsel i Rødovre, hvad enten du er virksomhed eller privat kunde. Kontakt os i dag for et godt tilbud. Eller læs mere om jordkørsel her på siden.

ABN Kran & Grab ApS står for din jordkørsel i Rødovre

ABN Kran & Grab ApS har stor erfaring med at stå for jordkørsel i Rødovre. Derfor er vi også klar til at hjælpe med din jordkørsel, hvis du står foran et større eller mindre bygge – eller anlægsprojekt. ABN Kran & Grab ApS står gerne for din jordkørsel i Rødovre, hvad enten du er privat grundejer eller en virksomhed. Vi indgår også gerne i faste samarbejder, hvor vi står for jordkørslen. For os er ingen jordkørselsopgave for stor eller for lille. Vi kan stå for din jordkørsel, hvis du skal har bortskaffet overskydende jord fra en nedgravet trampolin. Vi kan også hjælpe dig, hvis du skal bruge jord til terrænregulering af en byggegrund. Vi har base i Hvidovre og rykker med glæde ud til både Rødovre og Islev. Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud. Du kan hurtigt finde vores kontaktinformation her.

ABN Kran & Grab ApS – din samarbejdspartner til jordkørsel i Rødovre

Selvom, at vi hos ABN Kran & Grab ApS er rigtig gode til at stå for vores kunders jordkørsel i Rødovre, er det faktisk ikke det eneste vi er gode til. Vi har en moderne lastbil med grab, kran, pallegafler, wirehejs og kroge. Det betyder, at vi kan løse en lang række vognmandsopgaver på en meget fleksibel måde. Vores smarte grab kan for eksempel grabbe alt fra jord, sand og grus til affald og buske. Vi kan endda grabbe grus, jord og så videre ind på svært tilgængelige steder. Vores kran kan klare alle former for løfte – og hejseopgaver op til 25 tons meter. Vi kan hejse tunge byggematerialer ind på byggepladser uden nogle problemer. Læs mere om kranopgaver her. Vores vognmænd har nemlig den helt rette erfaring og ekspertise til at løse dine vognmandsopgaver i Rødovre. Du kan finde mere information om de vognmandsopgaver, vi løser, her.

Husk at melde bortskaffelsen af jord til Rødovre Kommune

Som privat grundejer skal man melde til kommunen, hvis man skal have bortskaffet mere end 1m3 jord. Hvis man skal have bortskaffet forurenet jord, skal det altid meldes til kommunen uanset mængden. Så kan kommunen nemlig fortælle dig, hvor du må bortskaffe jorden. Den forurenede jord skal køres i en lukket container, så den ikke kan forurene andre steder under transporten. Du kan finde et link her til Rødovre kommunes hjemmeside, hvor du kan melde bortskaffelsen af jord.

Når ABN Kran & Grab ApS står for din jordkørsel i Rødovre, er du i trygge hænder. Vi sørger altid for at bortskaffe jorden korrekt, efter de gældende regler. Vi kan sagtens køre med en container, hvis din jord skulle vise sig at være forurenet.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kran & Grab ApS og jordkørsel i Rødovre – en opsummering

Her kan du finde tre gode grund til, at ABN Kran & Grab ApS skal stå for din jordkørsel i Rødovre.

 

  • Vi har stor erfaring med jordkørsel i Rødovre Kommune – derfor er du i trygge hænder hos os.
  • Vi sørger altid for, at jorden bliver bortskaffet korrekt efter de gældende regler.
  • Vi kan også hjælpe dig med diverse andre vognmandsopgaver, da vores moderne lastbil blandt andet har både kran og grab.