54 30 54 30 info@abn-krangrab.dk

Grab Gentofte

Skal du bruge en grab i Gentofte? Så kontakt ABN Kran & Grab ApS i dag. Vores pålidelige og erfarne vognmænd kan grabbe alt fra sand, grus og jord til buske og byggeaffald. Læs mere om vores grab her på siden.

ABN Kran & Grab ApS løser dine grabbeopgaver i Gentofte

Når du skal bruge i grab i Gentofte, er ABN Kran & Grab ApS det trygge valg. Vi kan grabbe alt fra sand, grus og jord til større ting som for eksempel buske og byggeaffald. Vores erfarne vognmænd har alle den rette ekspertise til at løse dine grabbeopgaver på den mest optimale måde. Hos ABN Kran & Grab ApS er pålidelighed i højsæde, og vi elsker glade kunder. Derfor overholder vi altid alle aftalte tidsrammer. Du bliver ikke forsinket, fordi du skal vente på os. Derudover kommer der ingen ubehagelige økonomiske overraskelser fra vores side. ABN Kran & Grab ApS løser grabbeopgaver for både virksomheder og private i hele Gentofte Kommune. Så kontakt os i dag for et godt tilbud, hvad enten du befinder dig i Klampenborg, Hellerup, Vangede eller en by derimellem. Du finder vores kontaktinformation her.

ABN Kran & Grab - Krankørsel og vognmandskørsel

Kan ABN Kran & Grab ApS hjælpe mig med andre vognmandsopgaver?

Hos ABN Kran & Grab ApS er vi rigtig gode til at løse opgaver med vores grab i Gentofte. Men det er ikke det eneste, som vi er gode til. Vi kan faktisk hjælpe dig med at løse en lang række andre opgaver som vognmand i Gentofte. Vores moderne lastbil har både kran, grab, pallegafler, kroge og wirehejs. Det betyder, at vi kan være meget fleksible, når vi skal løse vognmandsopgaver for dig. Vi kan for eksempel stå for containerkørsel, hvis du skulle have brug for det. Læs mere om andre vognmandsopgaver, vi kan løse for dig, her. Vores kran kan klare alle former for løfte – og hejseopgaver op til 25 tons meter. Så hvis du skal have transporteret tunge byggematerialer, der skal hejses ind på din byggeplads, er det en opgave ABN Kran & Grab ApS sagtens kan løse for dig. Læs mere om opgaver med lastbilskran her.

ABN Kran & Grab ApS og oprydningen af byggepladser

ABN Kran & Grab ApS kan ikke bare leverer materialer med vores grab i Gentofte. Vi kan også stå for oprydningen af din byggeplads, når byggeriet er fuldendt. Dette er naturligvis inklusiv bortskaffelse af både byggeaffald og overskydende jord. Der er en del ting, man skal have styr på, når det kommer til bortskaffelsen af byggemateriale og jord. Du kan læse mere om de gældende regler i Gentofte Kommune her. Når du hyrer ABN Kran & Grab ApS til oprydningen af din byggeplads, er du i trygge hænder. Vi bortskaffer altid alt byggeaffald korrekt efter gældende regler. Det gælder også, hvis vi skal hente en container, du har fyldt med affald.

Udfyld gerne vores kontaktformular, som du finder nederst på siden. Så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig. Kontakt os hvad enten du vil have et uforpligtigende tilbud eller en uformel snak om dit projekt, og den bedste måde at løse opgaven på. Vi glæder til at høre fra dig.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kran & Grab ApS – din samarbejdspartner til grabbeopgaver i Gentofte

Her kan du finde en kort opsummering over hvorfor, du skal vælge ABN Kran & Grab ApS som din samarbejdspartner, når du skal bruge en grab i Gentofte.

ABN Kran & Grab ApS kan grabbe alt fra sten, jord og grus til affald og buske. Vi kan endda grabbe materialer ind på svært tilgængelige områder.
Vores pålidelige vognmænd har den rette erfaring og ekspertise til at løse dine grabbeopgaver på den mest optimale måde.
ABN Kran & Grab ApS løser grabbeopgaver for både virksomheder og private i hele Gentofte Kommune, fra Jægersborg til Hellerup og alle byer derimellem.