54 30 54 30 info@abn-krangrab.dk

ABN Kran & Grab ApS løser grabbeopgaver i Ballerup

Skal du bruge en grab i Ballerup, håber vi hos ABN Kran & Grab ApS, at du vil vælge os til din samarbejdspartner. Vores vognmænd er pålidelige, og vi har de rette erfaringer og kompetencer til at løse dine grabbeopgaver optimalt. Når du hyrer os til at løse en grabbeopgave i Ballerup, så overholder vi de aftalte tidsrammer, og der kommer ingen ekstra regning, med mindre det allerede er aftalt. Vores moderne lastbil har pallegafler, grab og kroge, og det giver os en stor fleksibilitet, når det kommer til løsninger på grabbeopgaver. Vi kan grabbe alt fra grus, sand og jord til buske, affald og haveaffald. Ingen opgave er for stor eller for lille til os, hvad enten du er privatkunde eller virksomhedskunde. Fra vores base i Hvidovre rykker vi ud til hele Ballerup kommune. Kontakt os i dag hvad enten du befinder dig i Måløv, Skovlunde, Egebjerg eller Ballerup og skal bruge en grab. Du kan finde vores kontaktinformation her.

ABN Kran & Grab - Krankørsel og vognmandskørsel

Kan ABN Kran & Grab ApS hjælpe mig med andet end at løse grabbeopgaver?

Hos ABN Kran & Grab ApS er vi rigtig gode til at arbejde med grab i Ballerup. Men det betyder ikke, at vi ikke kan hjælpe dig med at løse andre vognmandsrelaterede opgaver. Vores lastbil har både kran, grab, pallegafler, kroge og wirehejs, så vi kan uden problemer hjælpe dig med at løse en lang række opgaver. Vores smarte kran kan klare alle former for løfte opgaver op til 25 tons meter. Det betyder, at vi ikke bare kan levere byggematerialerne til dig, men vi kan også hejse dem ind på byggepladsen. At vi har wirehejs gør, at vi kan tilbyde at stå for containerkørsel for dig. Du kan finde en liste her over alle de opgaver ABN Kran & Grab kan hjælpe dig med at løse i Ballerup.

Kan ABN Kran & Grab ApS hjælpe med oprydningen på byggepladsen?

ABN Kran & Grab ApS tilbyder ikke bare at levere byggematerialer, jord grus og så videre til din byggeplads. Vi kan også stå for den efterfølgende oprydning. Med vores grab kan vi komme og grabbe overskydende jord, grus, buske, affald og haveaffald. Hvis ABN Kran & Grab ApS står for oprydningen kan du være sikker på, at både jord og byggeaffald bliver bortskaffet korrekt efter gældende regler. Du kan læse mere i en artikel fra Bolius om, hvorfor man tænke sig om, inden man bortskaffer jord. Du kan finde artiklen her. ABN Kran & Grab ApS er din samarbejdspartner, når det kommer til levering og oprydning med grab i Ballerup.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kran & Grab – din samarbejdspartner til grabbeopgaver i Ballerup

Vil du have det hurtige overblik over, hvorfor du skal vælge ABN Kran & Grab ApS til dine grabbeopgaver? Så læs med her:

Hos ABN Kran & Grab ApS er vi rigtig gode til løse grabbeopgaver. Vi kan både grabbe sand, grus og jord ind på svært tilgængelige steder, og vi kan hjælpe med at grabbe affald og buske.

Vi løser opgaver for både virksomheder og private.

Fra vores base i Hvidovre løser ABN Kran & Grab naturligvis grab opgaver i hele Ballerup Kommune. vi tager med glæde til Skovlunde, Måløv og alle byer derimellem.