54 30 54 30 info@abn-krangrab.dk

Jordkørsel Frederiksberg

ABN Kran & Grab ApS står gerne for din jordkørsel på Frederiksberg, hvad enten du er virksomhed eller privat kunde. Kontakt os i dag for et godt tilbud. Eller læs mere om jordkørsel her på siden.

ABN Kran & Grab ApS står for din jordkørsel på Frederiksberg

Leder du efter et firma, der kan bortskaffe den overskydende jord, efter du har nedgravet din trampolin? Skal du bruge et pålideligt firma til at transportere jord til og fra din byggeplads? Så læs med her! ABN Kran & Grab ApS er et veletableret vognmandsfirma, og vi har stor erfaring med jordkørsel på Frederiksberg. Vi hjælper gerne både virksomheder og private med større og mindre jordkørselsopgaver på Frederiksberg. For os er ingen jordkørselsopgave for stor eller for lille. Vi indgår også gerne i faste samarbejder med firmaer, hvor vi står for jordkørslen. Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud på din jordkørsel på Frederiksberg. Du kan finde vores kontaktinformation her.

ABN Kran & Grab ApS – din samarbejdspartner til jordkørsel på Frederiksberg

ABN Kran & Grab ApS kan ikke kun hjælpe dig med din jordkørsel på Frederiksberg. Som vognmand kan vi hjælpe dig med at løse en lang række andre opgaver. Vores moderne lastbil har både kran, grab, pallegafler, kroge og wirehejs. Det betyder, at vi kan være meget fleksible i vores opgaveløsning. Hvis du for eksempel skal have løftet nogle tunge byggematerialer ind på din byggeplads, kan vores kran løse opgaven. Den kan nemlig klare alle former for løfte – og hejseopgaver op til 25 tons meter. Læs mere om kranopgaver her. Vores smarte grab kan grabbe alt fra jord, sand og grus til større ting som buske og affald. Den kan endda grabbe det ind på svært tilgængelige steder. Vores vognmænd har den rette erfaring og ekspertise til at løse dine vognmandsopgaver på en hurtig og effektiv måde, hvad enten det gælder kranarbejde eller jordkørsel på Frederiksberg.

Husk at melde din jordflytning til Frederiksberg Kommune

Hvis du er privat grundejer og skal have flyttet mere end 1m3 jord, skal du huske at melde det til Frederiksberg Kommune. Det kan du læse mere om på Frederiksberg kommunes hjemmeside her.

Hvis du har mistanke om, at jorden er forurenet, skal jordflytning altid meldes til kommunen. Den regel gælder også, hvis det er mindre en 1m3 jord, der skal flyttes. Så kan Frederiksberg Kommune nemlig fortælle dig, præcis hvor jorden skal bortskaffes henne. Forurenet jord skal altid køres i en lukket container, så der ikke er mulighed for forurening under transporten. Da vores lastbil har wirehejs, kan vi sagtens stå for containerkørsel med forurenet jord. Når ABN Kran & Grab ApS står for din jordkørsel på Frederiksberg, er du i trygge hænder. Vi overholder naturligvis altid de gældende regler for bortskaffelse af jord.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kran & Grab ApS og jordkørsel på Frederiksberg – en opsummering

Her kan du finde tre gode grund til, at ABN Kran & Grab ApS skal stå for din jordkørsel på Frederiksberg.

  • ABN Kran & Grab ApS er et pålideligt vognmandsfirma med stor erfaring med jordkørsel på Frederiksberg.
  • Vi står gerne for din jordkørsel, hvad enten du er virksomhed eller privat grundejer.
  • Ingen jordkørselsopgave er for stor eller for lille for os.