54 30 54 30 info@abn-krangrab.dk

Dine muligheder for vognmandskørsel i Hvidovre

Hvis du har brug for en partner til vognmandskørsel i Hvidovre, så er du kommet til det rette sted. ABN Kran & Grab ApS udfører alle former for vognmandskørsel. Med vores moderne lastbil kan vi udføre alle slags løfteopgaver op til 25 tons meter (TM). Af værktøj til bilen kan blandt andet nævnes pallegafler, grab og kroge. Med grabben kan vi blandt andet grabbe jord, grus, haveaffald og buske – kort sagt, udfører vi alle former for kørsel med jord eller grus. Vores tippelad har 3-vejs tip sådan, at vi kan tippe jorden eller gruset på 3 forskellige måder. Så vores lastbil giver dig stor fleksibilitet. Vi kan også transportere containere med for eksempel jord eller affald, da vi har en wirehejs til flytning af containere.

Vores lastbil har værktøj til lastbilen som eksempelvis grab, kroge og pallegafler. Vores udstyr giver dig og os en stor fleksibilitet i forhold til udførelsen af opgaven. Vi kan derfor udføre de fleste opgaver indenfor vognmandskørsel for både virksomheder og private. Lige meget om det er en stor eller mindre opgave, står vi klar til at hjælpe i dag.

Du kan læse mere om de enkelte opgaver her.

 

ABN Kran & Grab ApS – din lokale partner til vognmandskørsel i Hvidovre

ABN Kran & Grab ApS er dit naturlige valg til vognmandskørsel i Hvidovre – for vi er nemlig lokalt forankret med vores base i Hvidovre. Derfor vil vi gerne være din lokale partner i Hvidovre. Vi er klar til hurtigt at kunne køre ud til alle opgaver indenfor vognmandskørsel. Og vi kører selvfølgelig i hele Hvidovre fra Avedøre til Friheden. Faktisk udfører vi vognmandsopgaver på hele Sjælland. Så hvis du har brug for afhentning af en container med jord i Faxe, som skal til Hvidovre, er vi klar på opgaven.

Kontakt ABN Kran & Grab ApS for et tilbud på vognmandskørsel

Kontakt gerne ABN Kran & Grab ApS, hvis du vil vide mere om vognmandskørsel i Hvidovre. Eller hvis du gerne vil høre mere om, hvordan vi sammen kan løse en opgave for dig. Vi tager gerne en snak og giver et uforpligtende tilbud. Så kontakt os allerede i dag.

Du finder vores kontaktinformation her.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Fakta om ABN Kran & Grab ApS’ vognmandskørsel

Hvis du vil have et hurtigt overblik over ABN Kran & Grab ApS’ vognmandskørsel i Hvidovre, kan du få det her:

 

  • ABN Kran & Grab ApS er lokalt forankret med base i Hvidovre
  • Vi tilbyder alle former for vognmandskørsel i Hvidovre inklusiv kran & grab opgaver og løfteopgaver
  • Vi søger altid for, at opgaven bliver udført ordentlig og til den aftalte pris