54 30 54 30 info@abn-krangrab.dk

Jordkørsel Albertslund

ABN Kran & Grab ApS står gerne for din jordkørsel i Albertslund, hvad enten du er virksomhed eller privat kunde. Kontakt os i dag for et godt tilbud, eller læs mere om jordkørsel i Albertslund her på siden.

ABN Kran & Grab ApS står for din jordkørsel i Albertslund

Leder du efter et pålideligt firma til at stå for din jordkørsel i Albertslund? Så læs med her! ABN Kran & Grab ApS er et vognmandsfirma med stor erfaring med jordkørsel i Albertslund. Når det kommer til jordkørsel, er ingen opgave for stor eller for lille for os. Vi kan stå for jordkørslen ved både større og mindre bygge – og anlægsprojekter. Vi løser din jordkørselsopgave, hvad enten du er privat grundejer eller en virksomhed. Vi indgår også gerne i faste samarbejder, hvor vi står for jordkørslen. Vi har base i Hvidovre og kører gerne jordkørsel i hele Albertslund Kommune, fra Herstedøster til Herstedvester og alle byer derimellem. Så kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud på din jordkørsel i Albertslund. Du kan finde vores kontaktinformation her.

ABN Kran & Grab ApS – din samarbejdspartner til jordkørsel i Albertslund

Hvis der er noget ABN Kran & Grab ApS er gode til, så er det jordkørsel i Albertslund. Men det er ikke det eneste, vi er gode til. Vi kan som vognmand hjælpe dig med at løse en lang række andre opgaver. Vi kan være meget fleksible i vores opgaveløsning, da vores moderne lastbil både har kran, grab, pallegafler, wirehejs og kroge. Læs mere om de vognmandskørselsopgaver, som vi udfører her. Vi kan løse alle former for løfte – og hejseopgaver op til 25 tons meter med vores kran. Vores smarte grab kan grabbe alt fra grus, sand og jord til større ting som affald og buske. Vi kan endda grabbe det ind til svært tilgængelige steder. Kort sagt er alle dine vognmandsopgaver i trygge hænder hos ABN Kran & Grab ApS.

Husk at melde bortskaffelse af jord til Albertslund Kommune

Hvis du er privat grundejer, og skal have bortskaffet mere end 1m3 jord, skal du huske at melde det til Albertslund Kommune. Hvis du har mistanke om, at jorden kan være forurenet, skal du altid melde bortskaffelsen til kommunen. Det gælder uanset mængden. Når du melder bortskaffelsen af jord til kommunen, kan de fortælle dig, hvor den forurenede jord skal bortskaffes henne. Du kan finde mere information på Albertslund Kommunes hjemmeside her. Forurenet jord skal bortskaffes i en lukket container, så jorden ikke kan forurene andre steder under transporten. Uanset om jorden, der skal bortskaffes, er forurenet eller ej, kan ABN Kran & Grab ApS stå for jordkørslen i Albertslund. Vores lastbil har både lad og mulighed for at køre med container. Derfor sørger vi naturligvis altid for at bortskaffe jorden efter gældende regler.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kran & Grab ApS og jordkørsel i Albertslund  – en opsummering

Her kan du finde tre gode grunde til, at ABN Kran & Grab ApS skal stå for din jordkørsel i Albertslund.

  • ABN Kran & Grab ApS har stor erfaring med jordkørsel i Albertslund.
  • Vi løser både større og mindre jordkørselsopgaver for virksomheder og private i Albertslund.
  • Med vores moderne lastbil kan vi hjælpe dig med at løse en lang række vognmandsopgaver.