54 30 54 30 info@abn-krangrab.dk

Kran

Skal du bruge en vognmand til at løse kran – og hejseopgaver? Så kontakt ABN Kran & Grab ApS i dag. Vores vognmænd er professionelle fagpersoner med den rette ekspertise til at løse dine hejseopgaver. Vi tilbyder blandet andet kørsel af container med vores kran, som kan klare opgaver op til 25 tons meter. Læs mere om ABN Kran & Grab ApS her på siden.

container, containerkørsel, flytning af container, hejseopgaver, kranopgaver, vognmandskørsel, abn kran og grab

Professionelle løsninger på kran – og hejseopgaver

ABN Kran & Grab ApS er din professionelle samarbejdspartner, når det kommer til at løse kran – og hejseopgaver. Vores vognmænd er fuldt uddannede i at føre kraner, og vi kan udføre alle former for løfteopgaver op til 25 tons meter. Ud over, at vores vognmænd har den rette erfaring, når det kommer til hejseopgaver, kan du også være sikker på, at de overholder alle aftalte tidsrammer. Når du vælger ABN Kran & Grab ApS som din samarbejdspartner, er du i trygge hænder. Der kommer ingen ubehagelige økonomiske overraskelser, og vi indgår altid gerne i en dialog med vores kunder, så vi kan finde en løsning alle er glade for.

Løsning af kran – og hejseopgaver for både private og virksomheder

ABN Kran & Grab ApS løser kran – og hejseopgaver for både private såvel som for virksomheder. Fra vores base i Hvidovre rykker vi ud til kunder på hele Sjælland. Vi står gerne for transport og hejse opgaver med for eksempel byggematerialer, da vores kran er rigtig god til at løfte tunge materialer. For ABN Kran & Grab ApS er ingen opgave for stor eller for lille. Vi tager gerne en samtale med dig, så vi i fællesskab kan finde den optimale løsning for dig. Vi kan også flytte containere for dig uden problemer. Kontakt os for mere information, eller hvis du ønsker et tilbud på kran eller hejseopgaver. Du kan finde vores kontaktinformation her.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kran & Grab ApS – det trygge valg til hejseopgaver

Hos ABN Kran & Grab ApS har vores vognmænd den rette træning til at løse dine kran – og hejseopgaver optimalt.

Vi udfører opgaver for både virksomheder og private.

Fra vores base i Hvidovre rykker vi ud til hele Sjælland. Ingen opgaver er for lille eller for stor for ABN Kran & Grab ApS.