54 30 54 30 info@abn-krangrab.dk

Jordkørsel Brøndby

ABN Kran & Grab ApS står gerne for din jordkørsel i Brøndby, hvad enten du er virksomhed eller privat kunde. Kontakt os i dag for et godt tilbud. Eller læs mere om jordkørsel her på siden.

ABN Kran & Grab ApS står for din jordkørsel i Brøndby

Står du over for et bygge – eller anlægsprojekt, og skal bruge et firma til at stå for jordkørslen? Så læs med her! ABN Kran & Grab ApS er et veletableret firma, og vi har stor erfaring med jordkørsel i Brøndby. Vi har selv base i Hvidovre og rykker med glæde ud til både virksomheder og private i Brøndby, Brøndbyøster og Brøndby Strand. For os er ingen jordkørselsopgave for stor eller for lille. Hvis du er privat, og skal have bortskaffet mere end 1m3 jord, skal du huske at melde det til Brøndby Kommune. Det kan du gøre her. Vi indgår også gerne i faste samarbejder, hvor vi står for jordkørslen i Brøndby. Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud på jordkørsel i Brøndby. Du kan finde vores kontaktinformation her.

ABN Kran & Grab ApS – din samarbejdspartner til mere end bare jordkørsel i Brøndby

ABN Kran & Grab ApS står meget gerne for din jordkørsel i Brøndby. Men det er faktisk ikke den eneste form for vognmandskørsel, vi kan hjælpe dig med at løse. Vi har en moderne lastbil, der både har kran, grab, pallegafler, kroge og wirehejs. Det betyder, at vi er meget fleksible, når vi løser dine opgaver. Vores smarte grab kan grabbe alt fra sand og grus til affald og buske. Vi kan naturligvis også grabbe sand, grus og så videre ind på svært tilgængelige steder. Vores kran kan klare alle former for løfteopgaver op til 25 tons meter. Så hvad enten du skal bruge et solidt firma til at stå for jordkørsel i Brøndby, eller en kran eller grab, er du i trygge hænder, når du vælger ABN Kran & Grab ApS til opgaven.

ABN Kran & Grab ApS sørger for at bortskaffe din jord korrekt

Hvad enten du skal have bortskaffet en større eller mindre mængde jord, er det vigtigt, at den bliver bortskaffet korrekt. Når ABN Kloakteknik står for din jordkørsel i Brøndby, sørger vi altid for at bortskaffe jorden korrekt. Det gælder naturligvis både ved større og mindre mængder jord. Hvis jorden er forurenet, skal den bortkøres i en lukket container, så der ikke kan forsvinde noget jord under kørslen. ABN Kran & Grab ApS kører også med containere, og kan sagtens stå for at bortskaffe forurenet jord. Bolius har skrevet en interessant artikel om bortskaffelse af jord og hvorfor, det er vigtigt, at det bliver gjort korrekt. Du kan finde artiklen her. Når  ABN Kran & Grab ApS bortskaffer din jord, sørger vi altid for at gøre det korrekt efter de gældende regler.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kran & Grab ApS og jordkørsel i Brøndby – en opsummering

Her kan du finde en kort opsummering over hvorfor, ABN Kran & Grab ApS altid skal stå for din jordkørsel i Brøndby.

  • ABN Kran & Grab ApS har solid erfaring med jordkørsel i Brøndby, så hos os er du i trygge hænder.
  • Vi sørger altid for at bortskaffe jorden korrekt efter de gældende regler.
  • Vi løser gerne både større og mindre jordkørselsopgaver for virksomheder og private i Brøndby.