54 30 54 30 info@abn-krangrab.dk

Jordkørsel Egedal Kommune

ABN Kran & Grab ApS står gerne for din jordkørsel i Egedal Kommune, hvad enten du er virksomhed eller privat kunde. Kontakt os i dag for et godt tilbud. Eller læs mere om jordkørsel her på siden.

ABN Kran & Grab ApS står for din jordkørsel i Egedal Kommune

Skal du have nedgravet en trampolin i haven? Eller har du gravet ud til bede, træer og så videre. Eller har du jord fra en byggeplads? Så er vi det helt rigtige firma, som kan hjælpe med at bortskaffe din overskydende jord. Vi er et veletableret vognmandsfirma med stor erfaring med jordkørsel i Egedal Kommune. Vi hjælper gerne både virksomheder og private med større og mindre jordkørselsopgaver I Egedal og omegn. For os er ingen jordkørselsopgave for stor eller for lille. Vi indgår også gerne i faste samarbejder med firmaer, hvor vi står for jordkørslen. Vi løser naturligvis opgaver i hele Egedal Kommune fra Stenløse til Ganløse og alle byer derimellem. Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud på din jordkørsel i Egedal Kommune. Du er også velkommen til at kontakte os for en snak om din opgave, og hvordan vi bedst kan hjælpe dig med at løse den. Du kan finde vores kontaktinformation her.

ABN Kran & Grab ApS – din samarbejdspartner til alt indenfor vognmandskørsel

ABN Kran & Grab ApS er eksperter i at stå for jordkørsel i Egedal, men det er faktisk ikke det eneste, vi kan hjælpe med. Vi kan nemlig være din samarbejdspartner indenfor alle opgaver vedrørende vognmandskørsel. Vi kan med vores moderne lastbil være meget fleksible i vores opgaveløsning. Vi har blandt andet lastbilskran, grab, pallegafler, kroge og wirehejs. Som vognmand kan vi hjælpe dig med at løse en lang række andre opgaver. Hvis du for eksempel skal have løftet nogle tunge byggematerialer ind på din byggeplads, kan vores kran løse opgaven. Den kan nemlig klare alle former for løfte – og hejseopgaver op til 25 tons meter. Læs mere om kranopgaver her. Vores smarte grab kan grabbe alt fra jord, sand og grus til større ting som buske og affald. Den kan endda grabbe det ind på svært tilgængelige steder. Vores vognmænd har den nødvendige erfaring og ekspertise til at gøre din opgave til en succes, lige meget om det gælder kranarbejde eller jordkørsel i Egedal Kommune. Du kan læse mere om alle de opgaver, vi udfører indenfor vognmandskørsel her.

Husk at melde din jordflytning til Egedal Kommune

Hvis du er privat grundejer og skal have flyttet mere end 1m3 jord, skal du huske at melde det til din Kommune. Det kan du læse mere om på Egedal Kommunes hjemmeside her. Her kan du også melde jordkørslen. Hvis du har mistanke om, at jorden er forurenet, skal jordflytning altid meldes til Kommunen. Den regel gælder også, hvis det er mindre en 1m3 jord, der skal flyttes. Så kan Egedal Kommune nemlig fortælle dig, præcis hvor og hvordan jorden skal bortskaffes. Forurenet jord skal altid køres i en lukket container, så der ikke er mulighed for forurening under transporten. Da vores lastbil har wirehejs, kan vi sagtens stå for containerkørsel med forurenet jord. Når ABN Kran & Grab ApS står for din jordkørsel i Egedal, er du i trygge hænder. Vi overholder naturligvis altid de gældende regler for bortskaffelse af jord.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kran & Grab ApS og jordkørsel i Egedal Kommune – en opsummering

Her kan du finde tre gode grund til, at ABN Kran & Grab ApS skal stå for din jordkørsel i Egedal.

  • ABN Kran & Grab ApS er et pålideligt vognmandsfirma med stor erfaring med jordkørsel i Egedal Kommune og på hele Sjælland.
  • Vi står gerne for din jordkørsel, hvad enten du er virksomhed eller privat grundejer.
  • Ingen jordkørselsopgave er for stor eller for lille for os.