54 30 54 30 info@abn-krangrab.dk

Grab Amager

Skal du bruge en grab på Amager? Så kontakt ABN Kran & Grab ApS for et godt tilbud i dag. Vores erfarne vognmænd kan grabbe alt fra sand, grus og jord til større ting som buske og byggeaffald. Læs mere om os og vores grab her på siden.

ABN Kran & Grab ApS løser grabbeopgaver på Amager

Når du skal bruge en grab på Amager, er ABN Kran & Grab ApS det sikre valg. Vores vognmænd har alle den rette erfaring og ekspertise til at løse dine grabbeopgaver på den mest optimale måde. Vi kommer naturligvis også til den aftalte tid. Du bliver ikke forsinket, fordi at du skal vente på os. ABN Kran & Grab ApS elsker glade kunder. Derfor kommer der ingen ubehagelige økonomiske overraskelser fra vores side. Vores grab kan grabbe alt fra sand, jord og grus til større ting som buske og diverse former for affald. Vi kan endda grabbe materialer ind på svært tilgængelige områder.

ABN Kran & Grab ApS løser grabbeopgaver for både virksomheder og private på hele Amager, fra Amagerbro og Tårnby til Dragør og Kastrup og alle byer derimellem. Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud. Du finder vores kontaktinformation her.

ABN Kran & Grab - Krankørsel og vognmandskørsel

Løser ABN Kran & Grab ApS andre vognmandsopgaver på Amager?

Selvom at ABN Kran & Grab ApS er rigtig gode med en grab på Amager, er det faktisk ikke det eneste vi er gode til. Vi tilbyder vognmandskørsel på hele Amager. Vores moderne lastbil har både kran, grab, pallegafler, kroge og wirehejs. Det betyder, at vi kan være ekstra fleksible, når vi skal løse vognmandsopgaver for dig. Vi kan for eksempel stå for container kørsel for dig uden nogle problemer. Læs mere om vognmandskørsel her. Vores lastbilskran kan klare alle former for løfte – og hejseopgaver op til 25 tons meter. Hvis du skal have transporteret tunge byggematerialer, der skal hejses ind på din byggeplads, er det ikke noget problem for os. Vi står også gerne for kørsel af jord, grus, sand, byggematerialer og så videre. Ingen opgave er for stor eller for lille for ABN Kran & Grab ApS. Læs mere om vores lastbilskran her.

ABN Kran & Grab ApS og oprydningen af min byggeplads

ABN Kran & Grab ApS er ikke bare gode til at levere byggematerialer, grus, sand, jord og så videre med vores grab på hele Amager. Du kan også hyre os til at stå for oprydningen af din byggeplads, når byggeriet er færdiggjort. Der er en del regler, man skal være opmærksom på, når det kommer til korrekt bortskaffelse af byggeaffald på Amager. Du kan læse mere om regler for affald på Københavns kommunes hjemmeside. Når du hyrer ABN Kran & Grab ApS til oprydningen af din byggeplads, er du i trygge hænder. Vi sørger altid for, at bortskaffe alt affald korrekt efter de gældende regler. Det gælder naturligvis også, hvis vi henter en container fyldt med byggeaffald. Hvad enten det gælder levering af byggematerialer eller den efterfølgende oprydning med grab på Amager, er ABN Kran & Grab ApS din samarbejdspartner og det trygge valg.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kran & Grab ApS – din samarbejdspartner til grabbeopgaver på Amager

Her kan du finde en kort opsummering over hvorfor, du skal vælge ABN Kran & Grab ApS som din samarbejdspartner, når du skal bruge en grab på Amager.

ABN Kran & Grab ApS kan grabbe alt fra sand, grus og jord til buske og affald. Vi kan endda grabbe dine materialer ind på svært tilgængelige steder.
Vores erfarne vognmænd har den rette ekspertise til at løse dine grabbeopgaver på den mest optimale måde. Naturligvis til den aftalte tid.
ABN Kran & Grab ApS løser grabbeopgaver på hele Amager, fra Amagerbro til Dragør og alle byer derimellem.