54 30 54 30 info@abn-krangrab.dk

Grab Greve

Lad ABN Kran & Grab ApS hjælpe dig med dine grabbe opgaver i Greve. Vi kan hjælpe med både små og store opgaver med vores praktiske grab blandt andet grabning af jord, sand og byggeaffald. Læs mere om vores grab og ABN Kran & Grab ApS her på siden.

ABN Kran & Grab ApS kan løse opgaver med grab i Greve

Vælg ABN Kran & Grab ApS, hvis du har opgaver, som skal løses med en grab i Greve. Vi er det sikre valg til både store og små opgaver. Vores vognmænd har erfaringen og ekspertisen til at løse opgaven hurtigt og effektivt. Dit byggeprojekt eller dit anlægsprojekt bliver derfor ikke forsinket på grund af os – og du får ingen ubehagelige økonomiske overraskelser.

Vi tilbyder at løse opgaver med vores grab i hele Greve Kommune fra Greve Landsby til Hundige og alt derimellem. Og så hjælper vi naturligvis både store og mindre virksomheder samt private med at løse grabbeopgaver. Vi indgår også gerne i faste samarbejder.

Udfyld gerne en kontaktformular, eller ring til os for en uforpligtende snak eller tilbud. Du kan finde vores kontaktinformation her. Kontakt os allerede i dag, så du kan komme sikkert i mål med dit projekt – vi ser frem til at høre fra dig.

Hvilke opgaver med grab kan ABN Kran & Grab ApS hjælpe med i Greve?

ABN Kran & Grab ApS kan hjælpe med store og små grabbe opgaver i Greve. Vi kan blandt andet grabbe byggeaffald op i en container, haveaffald, buske, jord, sand grus med mere. Samtidig kan vi let grabbe materialet til eller fra svært tilgængelige områder.

Vi kan blandt andet hjælpe med at grabbe:

  • Jord
  • Sand
  • Grus
  • Buske
  • Haveaffald
  • Affald
ABN Kran & Grab - Krankørsel og vognmandskørsel

Kan ABN Kran & Grab ApS hjælpe med andre vognmandsopgaver i Greve?

Som vognmænd kan ABN Kran & Grab ApS hjælpe med en lang række opgaver indenfor vognmandskørsel i Greve. Selvom vi er gode til at bruge vores grab, er vi også eksperter på mange andre områder. Vores moderne lastbil har udover grab også mulighed for pallegaffel, kroge og wirehejs. Kort sagt betyder det, at vi blandt andet kan hjælpe med containerkørsel. Vi kan naturligvis også hjælpe med transporten af jord, grus, affald med mere. Du kan læse meget mere om vognmandskørsel, og de opgaver, vi løser her.

Vi udfører også alle former for kran og løfte opgaver med vores lastbilskran. Den kan løse hejseopgaver op til 25 tons meter. Vi kan derfor blandt andet hejse tungt byggemateriale ind på eller væk fra en byggeplads. Læs mere om vores kran her.

Ingen opgave indenfor vognmandskørsel, kran eller grab i Greve er for stor eller lille. Vi står klar til at hjælpe med dit projekt.

Bortskaffelse af byggeaffald og ABN Kran & Grab ApS

ABN Kran & Grab ApS kan endda hjælpe med at fjerne byggeaffald og andet materiale, når du er færdig med projektet. Det kan for eksempel være haveaffald, byggemateriale, grus med mere.

Husk, at du skal være opmærksom for regler for bortskaffelse af blandt andet byggeaffald og jord i Greve Kommune. Du skal altid bortskaffe byggeaffald og jord efter kommunens anvisning. Og i visse tilfælde skal du også anmelde byggeaffaldet til Greve Kommune. Du kan læse mere om reglerne for byggeaffald på Greve Kommunes egen hjemmeside. Du finder reglerne her. 

Når du vælger at samarbejde med ABN Kran & Grab ApS til oprydning af byggeplads eller anlæg af have eller lignende, hjælper vi med at bortskaffe affaldet korrekt og efter reglerne.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kran & Grab ApS – din samarbejdspartner til opgaver med grab i Greve

Hvis du vil have et hurtigt overblik over, hvorfor ABN Kran & Grab ApS skal være din samarbejdspartner til løsning af opgaver med grab i Greve, kan du læse med her.

ABN Kran & Grab ApS kan grabbe alt fra sand, grus og jord til buske og affald. Vi kan endda grabbe dine materialer ind på svært tilgængelige steder.
Vores erfarne vognmænd har den rette ekspertise til at løse dine grabbeopgaver på den mest optimale måde. Hos os får du god service og ingen ubehagelige overraskelser.
ABN Kran & Grab ApS løser grabbeopgaver i hele Greve Kommune fra Hundige til Tune.