54 30 54 30 info@abn-krangrab.dk

Jordkørsel Høje Taastrup

Hvis du har brug for jordkørsel i Høje Taastrup, står ABN Kran & Grab ApS klar til at hjælpe i dag. Kontakt os nu for et godt tilbud på jordkørsel. Eller læs mere her på siden om jordkørsel i Høje Taastrup.

ABN Kran & Grab ApS står for din jordkørsel i Høje Taastrup

ABN Kran & Grab er et vognmandsfirma med stor ekspertise i jordkørsel i Høje Taastrup. Og derfor står vi også klar til at hjælpe dig med din jordkørsel. Vi kan hjælpe dig, hvis du står overfor et større eller mindre bygge -og anlægsprojekt. Det kan for eksempel være, at du skal have gravet en trampolin ned i haven, eller have lavet et større projekt i haven, hvor du skal have flyttet jord. Det kan være du skal have udgravet til kælder. Eller det kan være, at det skal etableres et nyt lejlighedskompleks.

Vi står derfor gerne for din jordkørsel, hvad enten du er en virksomhed eller privat grundejer. Vi indgår også gerne i faste samarbejder, så du kan fokusere på dine opgaver, og vi står for jordkørslen. Når vi står for din jordkørsel, overholder vi naturligvis den aftalte tidsramme. Vores professionelle og kompetente medarbejdere er der for at hjælpe dig med at komme i mål med dit have -eller anlægsprojekt. Så kontakt os i dag, hvad enten du befinder dig i Taastrup, Hedehusene, Sengeløse eller en by derimellem, og ønsker et godt og uforpligtende tilbud på jordkørsel. Du kan finde vores kontaktinformationer her.

Du er også meget velkommen til at udfylde kontaktformularen nederst på siden. Så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

ABN Kran & Grab ApS – din samarbejdspartner til jordkørsel og meget mere i Høje Taastrup

ABN Kran & Grab ApS kan ikke bare hjælpe dig med at varetage din jordkørsel i Høje Taastrup. Vi kan faktisk løse en lang række andre opgaver indenfor vognmandskørsel. Vores moderne lastbil har både kran, grab, wirehejs, pallegafler og kroge. Det betyder, at vi kan være meget fleksible, når vi løser dine vognmandsopgaver. Vores kran kan løse alle former for hejse – og løfteopgaver op til 25 tons meter. Vi kan uden problemer hejse tunge byggematerialer ind på din byggeplads. Du kan læse mere om vores kran, og de opgaver, vi udfører her. Vores grab kan grabbe alt fra sand, grus og jord til affald og buske. Vi kan endda grabbe dine materialer ind på svært tilgængelige steder. For at få det store overblik over de vognmandskørselsopgaver, som vi udfører, kan du læse mere her.

Husk at melde din jordflytning til Høje Taastrup Kommune

Der er meget klare regler på området, hvis du som grundejer skal flytte jord væk fra din grund. Du skal især være opmærksom, hvis jorden er forurenet. Hvis jorden ikke er forurenet, skal du melde det til Kommunen, hvis du flytter mere end 1m3 – under dette kan jorden afleveres på genbrugspladsen. Hvis du skal have flyttet forurenet jord, skal det meldes til Høje Taastrup Kommune lige meget, hvor meget eller lidt jord, du skal have flyttet. Det skyldes blandt andet at den forurenede jord kan kontaminere natur eller tilsvarende mens det bliver flyttet. Derfor skal det også altid transporteres i en lukket container. Vores lastbil har wirehejs til containerkørsel, så vi kan hos ABN Kran & Grab ApS naturligvis også hjælpe med at transportere jord, enten i vores tippelad eller container.

Du kan læse mere om regler for flytning af jord og anmelde flytningen af jord på Høje Taastrup Kommunes egen hjemmeside. Den kan du finde her.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kran & Grab ApS og jordkørsel i Høje Taastrup – en opsummering

Her kan du finde tre gode grunde til, at ABN Kran & Grab ApS skal stå for din jordkørsel i Høje Taatrup

  • ABN Kran & Grab ApS er et pålideligt firma med stor erfaring med jordkørsel i Høje Taastrup og omegn – ja faktisk på hele Sjælland
  • Vi løser jordkørselsopgaver for både virksomheder og private – ingen opgave er for stor eller for lille for os.
  • Vi overholder naturligvis altid alle aftaler.