54 30 54 30 info@abn-krangrab.dk

Grab Frederiksberg

Skal du bruge en grab på Frederiksberg? Så kontakt ABN Kran & Grab ApS for et godt tilbud. Vores pålidelige og erfarne vognmænd kan grabbe alt fra jord, grus og sand til buske og byggeaffald.

ABN Kran & Grab ApS løser grabbeopgaver på Frederiksberg

Når du skal bruge en grab på Frederiksberg, håber vi, at du vil vælge ABN Kran & Grab ApS som din samarbejdspartner. Vi kan grabbe alt fra jord, sand, grus og så videre til større ting som buske og affald. Vores erfarne vognmænd har alle den rette ekspertise til, at løse dine grabbeopgaver på den mest optimale måde. Naturligvis inden for den aftalte tidsramme. ABN Kran & Grab ApS overholder nemlig alle aftaler. Du får ingen ubehagelige økonomiske overraskelser fra vores side. ABN Kran & Grab ApS løser grabbeopgaver for både virksomheder og private på Frederiksberg. Vi indgår gerne i faste partnerskaber. Så kontakt os i dag, hvis du befinder dig på Frederiksberg, og ønsker et godt tilbud på løsning af din grabbeopgave. Du kan finde vores kontaktinformation her. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, som du finder nederst på siden. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

ABN Kran & Grab - Krankørsel og vognmandskørsel

Kan ABN Kran & Grab ApS løse andre vognmandsopgaver for mig?

Nok er ABN Kran & Grab ApS meget ferme med en grab på Frederiksberg. Men det er faktisk ikke det eneste vi er gode til. Vi kan hjælpe dig med at løse en lang række vognmandsopgaver. Vores moderne lastbil har både kran, grab, pallegafler, kroge og wirehejs. Det gør, at vi kan være meget fleksible, når vi løser dine vognmandsopgaver. Vi kan for eksempel stå for containerkørsel for dig uden nogle problemer. Læs mere om vognmandskørsel her. Vores kran kan klare alle former for løfte – og hejseopgaver op til 25 tons meter. Så hvis du skal bruge nogen til at stå for leveringen af dine eventuelt tunge byggematerialer, der skal hejses ind på din byggeplads, er det også noget ABN Kran & Grab ApS. Læs mere om vores lastbilskran her.

ABN Kran & Grab ApS og oprydningen af din byggeplads

ABN Kran & Grab ApS kan ikke bare stå for leveringen af grus, sand, jord, og diverse andre byggematerialer med vores grab på Frederiksberg. Vi kan også tilbyde, at stå for oprydningen af din byggeplads, når byggeriet er fuldendt. Dette inkluderer naturligvis også bortskaffelsen af byggematerialer. Der er en del ting, man skal være opmærksom på, når det kommer til bortskaffelse af byggematerialer på Frederiksberg. Du kan læse mere om borstskaffelse af byggeaffald på Frederiksbergs Kommunes hjemmeside. Når du hyrer ABN Kran & Grab ApS til oprydningen af din byggeplads, er du i trygge hænder. Vi sørger altid for, at bortskaffe alt byggeaffald korrekt efter de gældende regler. Det gælder naturligvis også, hvis du har fyldt en container med affald, som vi skal hente.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kran & Grab ApS – din samarbejdspartner til opgaver med grab på Frederiksberg

Her kan du finde en kort opsummering over hvorfor, du altid skal vælge ABN Kran & Grab ApS som din samarbejdspartner, når du skal bruge en grab på Frederiksberg.

ABN Kran & Grab ApS kan grabbe alt fra grus, sand og jord til større ting som buske og byggeaffald.
Vores erfarne vognmænd kan løse dine grabbeopgaver på den mest optimale måde. Naturligvis til den aftalte tid og pris.
ABN Kran & Grab ApS løser opgaver for både virksomheder og private med vores grab på Frederiksberg.