54 30 54 30 info@abn-krangrab.dk

Grab Egedal

Er du i gang med et byggeprojekt i huset eller haven og har brug for en kran eller grab i Egedal Kommune? Så kan ABN Kran & Grab hjælpe dig. Vi kan tilbyde at hjælpe med at grabbe alt fra byggemateriale og affald til buske og planter. Du kan læse mere om ABN Kran & Grab, og hvad vi kan hjælpe dig med her på siden.

ABN Kran & Grab ApS løser opgaver med vores grab i Egedal Kommune

Hvis du er i gang med et større eller mindre projekt i dit hus eller have, har du muligvis brug for at få grabbet noget i løbet af projektet. Og så står ABN Kran & Grab klar til at hjælpe med en grab i Egedal Kommune. Vi er professionelle vognmænd, som har erfaringen til at løse netop din opgave så effektivt og økonomisk bevidst som muligt. Vi kommer selvfølgelig til aftalt tid og udfører opgaven, så optimalt som muligt, så du hurtigt kan komme videre med projektet.

Vi kan med vores grab hjælpe med rigtige mange forskellige opgaver ved et bygge -eller anlægsprojekt. Vi kan blandt andet grabbe alt fra bunker af sand, jord og grus til større ting som buske, byggemateriale eller byggeaffald. Vi kan endda sørge for, at byggematerialet eller gruset bliver placeret på svært tilgængelige områder. På den måde slipper du for, selv at skulle flytte dine byggematerialer eller grus rundt på ejendommen eller byggepladsen.

ABN Kran & Grab ApS hjælper med at løse grabbeopgaver for virksomheder og private i hele Egedal Kommune fra Ølstykke til Veksø og alle store og små byer derimellem. Vi indgår også gerne i faste samarbejder.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på en løsning med grab i Egedal Kommune. Du kan finde vores kontaktinformation her.

Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformuler, som du finder nederst på denne side. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at arbejde sammen med dig.

ABN Kran & Grab - Krankørsel og vognmandskørsel

Løser ABN Kran & Grab ApS andre vognmandsopgaver i Egedal Kommune?

Vi er rigtige gode til at arbejde med vores grab i Egedal Kommune og på resten af Sjælland. Men det er faktisk ikke det eneste, vi er gode til. For hos ABN Kran & Grab ApS løser vi mange forskellige vognmandsopgaver og hjælper til med kran-og grabbeløsninger på blandt andet byggepladser.

Vores lastbilkran er en effektiv og praktisk løsning, hvis du har brug for hjælp til kran -eller hejseopgaver på op til 25 tons meter. Så vi kan hjælpe med at transportere tunge byggematerialer ind på byggepladsen. Du kan læse mere om vores lastbilskran her.

ABN Kran & Grab ApS tilbyder samtidig vognmandskørsel. Vores moderne lastbil kan udenover kranopgaver og grabbeopgaver i Egedal Kommune også tilbyder at løse opgaver med vores pallegafler, kroge og wirehejs. Det betyder, at vi blandt andet kan udføre containerkørsel for dig. Vi kan samtidig transportere jord, grus, sand med mere uden problemer.

Læs mere om vognmandskørsel her.

Husk regler for oprydning på byggepladser med mere

Når du arbejder med jord eller byggeaffald er det vigtigt, at du følger de opstillede regler, som findes fra Egedal Kommunes side. Blandt andet er der regel for bortkørsel af jord fra en grund. Du skal især være opmærksom på, om det er forurenet jord, som du skal bortkøre. Du skal altid melde til Kommunen, hvis jorden er forurenet eller du skal transportere mere end 1m3 jord. Du kan finde de gældende regler for jordkørsel i Egedal Kommune her. Her kan du også anmelde jordflytningen online.

ABN Kran & Grab ApS kan hjælpe med at opgrave og transportere din jord. Vi har styr på reglerne og skal naturligvis transportere jorden efter de gældende regler. Med os får du en tryg og sikker jordflytning.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kran & Grab ApS – din samarbejdspartner til opgaver med grab i Egedal Kommune

Her kan du finde et hurtigt overblik over hvorfor, du skal vælge ABN Kran & Grab ApS som din samarbejdspartner, når du skal bruge en grab i Egedal Kommune.

ABN Kran & Grab ApS kan grabbe alt fra sand, grus og jord til buske og affald. Vi kan endda grabbe dine materialer ind på svært tilgængelige steder.
Vores erfarne vognmænd har den rette ekspertise til at løse dine grabbeopgaver på den mest optimale måde. Vi står klar i dag til at hjælpe dig med din opgave.
ABN Kran & Grab ApS løser grabbeopgaver i hele Egedal Kommune fra Stenløse til Ganløse og derimellem.