54 30 54 30 info@abn-krangrab.dk

Grab København

Skal du bruge en grab i København? Så kontakt ABN Kran & Grab ApS for et godt tilbud. Vores pålidelige og erfarne vognmænd kan grabbe alt fra sand, grus og jord til buske og byggeaffald. Læs mere om ABN Kran & Grab ApS og vores grab her på siden.

ABN Kran & Grab ApS løser grabbeopgaver i København

Når du skal bruge en grab i Københavns Kommune, er ABN Kran & Grab ApS det trygge valg. Vi kan grabbe alt fra sand, grus, jord og så videre til større ting så som buske og affald. Vi kan endda grabbe dine materialer ind på svært tilgængelige områder. Vores vognmænd er alle meget pålidelige. De har den rette erfaring og ekspertise til at løse dine grabbeopgaver på den mest optimale måde. Og selvfølgelig til den aftalte tid. Du bliver ikke forsinket, fordi du skal vente på os. Der kommer heller ingen ubehagelige økonomiske overraskelser fra vores side. Hos os er en aftale nemlig en aftale.

ABN Kran & Grab løser grabbeopgaver for både virksomheder og private i hele Københavns Kommune, fra Brønshøj og Vanløse til Valby og Østerbro og alle bydele derimellem. Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud. Du finder vores kontaktinformation her.

ABN Kran & Grab - Krankørsel og vognmandskørsel

Kan ABN Kran & Grab ApS løse andre vognmandsopgaver for mig?

ABN Kran & Grab er ferme med en grab i København. Men det er ikke det eneste vi er gode til. Som vognmand i København kan vi hjælpe dig med at løse en lang række opgaver. Vores moderne lastbil har både kran, grab, pallegafler, kroge og wirehejs. Det betyder, at vi kan være meget fleksible, når vi løser vognmandsopgaver for dig. Vi kan blandt andet stå for både kørsel af jord, grus, sand og så videre såvel som kørsel med container. Læs mere om de vognmandsopgaver, vi også udfører her. Vores kran kan klare alle former for løfte – og hejseopgaver op til 25 tons meter. Vi kan stå for leverancen af dine tunge byggematerialer, også når de skal hejses ind på din byggeplads. Læs mere om vores lastbilskran.

ABN Kran & Grab ApS og oprydningen af byggepladser

ABN Kran & Grab ApS kan ikke bare være din samarbejdspartner, når vi skal levere byggematerialer med vores grab i København. Vi kan også stå for oprydningen af din byggeplads, når dit projekt er færdigbygget. Dette inkluderer naturligvis også bortskaffelsen af diverse former for byggeaffald og eventuelt overskydende jord. Der er en del ting, som du skal være opmærksom på, når det kommer til bortskaffelse af byggeaffald. Du kan finde mere information om emnet på Københavns Kommunes hjemmeside. Når du hyrer ABN Kran & Grab ApS til oprydningen af din byggeplads, er du i trygge hænder. Vi bortskaffer altid alt affald korrekt efter de gældende regler. Det gælder naturligvis også, hvis du har hyret os til at hente en container fyldt med byggeaffald.

Udfyld gerne vores kontaktformular, som du finder nederst på denne side. Så skal vi nok kontakte dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kran & Grab ApS – din samarbejdspartner til grabbeopgaver i København

Her kan du finde en kort opsummering over, hvorfor du skal vælge ABN Kran & Grab ApS som din samarbejdspartner, når du skal bruge en grab i København.

ABN Kran & Grab ApS kan grabbe alt fra sand, grus og jord til større ting som buske og affald. Vi kan endda grabbe materialet ind på svært tilgængelige steder.
Vores pålidelige vognmænd har den rette erfaring til at løse dine grabbeopgaver på den mest optimale måde. Naturligvis til den aftalte tid og pris.
ABN Kran & Grab ApS løser grabbeopgaver for både virksomheder og private i hele Københavns kommune, fra Brønshøj til Østerbro og alle områder derimellem.