54 30 54 30 info@abn-krangrab.dk

Jordkørsel Hvidovre

ABN Kran & Grab ApS står gerne for din jordkørsel i Hvidovre, hvad enten du er virksomhed eller privat kunde. Kontakt os i dag for et godt tilbud. Eller læs mere om jordkørsel her på siden.

ABN Kran & Grab ApS står for din jordkørsel i Hvidovre

Skal du bruge et lokalt firma til din jordkørsel i Hvidovre? Så skal du kontakte os hos ABN Kran & Grab ApS. Ud over at være et lokalt vognmandsfirma, så har vi meget erfaring med jordkørsel. Vi står gerne for jordkørslen, hvad enten du skal have leveret eller afhentet både større og mindre læs med jord. Vi løser gerne opgaver for både private grundejere og virksomheder. Vi indgår også gerne i faste samarbejder, hvor vi for eksempel kan stå for jordkørslen ved bygge – og anlægsopgaver. Da vi selv har base i Hvidovre, rykker vi naturligvis med glæde ud til hele Hvidovre Kommune. Vi står for din jordkørsel, hvad enten du befinder dig i Avedøre, Friheden eller en by derimellem. Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud.  Du kan finde vores kontaktinformation her.

ABN Kran & Grab ApS – din samarbejdspartner til jordkørsel i Hvidovre

Selv om ABN Kran & Grab ApS er rigtig gode til at stå for jordkørsel i Hvidovre, er det faktisk ikke den eneste form for vognmandsopgave, som vi kan hjælpe dig med at løse. Vi har en moderne lastbil, der både har kran, grab, pallegafler, kroge og wirehejs. Det gør, at vi kan være meget fleksible, når vi løser opgaver for dig. Vores kran kan klare alle former for løfte – og hejseopgaver op til 25 tons meter. Så hvis du skal have løftet tunge byggematerialer ind på byggegrundet, kan vi sagtens hjælpe med det. Vores smarte grab kan grabbe alt fra sand, grus og jord til buske og affald. Vi kan også sagtens grabbe for eksempel jord ind på svært tilgængelige steder. Kort sagt kan vores erfarne vognmænd løse dine vognmandsopgaver på en pålidelig og effektiv måde. Læs mere, om de vognmandsopgaver vi løser, her.

Husk at melde bortskaffelsen af jord til Hvidovre Kommune

Som privat grundejer skal man altid huske at melde det til Hvidovre Kommune, hvis man skal have bortskaffet mere end 1m3 jord. Hvis du har mistanke om, at jorden kan være forurenet, skal det altid meldes til kommunen, når du vil bortskaffe den. Da er det lige gyldigt hvor stor eller lille mængde jord, du skal have bortskaffet. Forurenet jord skal altid bortkøres i en lukket container, så der ikke er nogen chance for, at jorden kan forurene andre steder under transporten. Du kan læse mere om korrekt bortskaffelse af jord, og hvordan du skal melde det, på Hvidovre Kommunes hjemmeside. Du kan finde et link til hjemmesiden her. 

Når ABN Kran & Grab ApS står for din jordkørsel i Hvidovre, er du i trygge hænder. Vi sørger altid for at bortskaffe jorden korrekt efter de gældende regler. Vi har også mulighed for at stå for jordkørslen, hvis din jord er forurenet, da vi også tilbyder containerkørsel.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kran & Grab ApS og jordkørsel i Hvidovre – en opsummering

Her kan du finde tre gode grunde til, at ABN Kran & Grab ApS altid skal stå for din jordkørsel i Hvidovre.

 

  • Vi er et lokalt vognmandsfirma, der har stor erfaring med at stå for jordkørsel i Hvidovre.
  • Vi står gerne for din jordkørsel, hvad enten du er virksomhed eller privat grundejer.
  • Vi kan også hjælpe dig med at løse en lang række andre vognmandsopgaver for eksempel med vores kran og grab.