54 30 54 30 info@abn-krangrab.dk

Jordkørsel Vallensbæk

ABN Kran & Grab ApS står gerne for din jordkørsel i Vallensbæk, hvad enten du er virksomhed eller privat kunde. Kontakt os i dag for et godt tilbud. Eller læs mere om jordkørsel her på siden.

ABN Kran & Grab ApS står for din jordkørsel i Vallensbæk

ABN Kran & Grab ApS er et pålideligt vognmandsfirma, og vi står gerne for din jordkørsel i Vallensbæk. Vi klarer både levering og afhentning af jord til større og mindre bygge – og anlægsprojekter i hele Vallensbæk Kommune, fra Vallensbæk Nordmark til Vallensbæk Strand og alle områder derimellem. Vi kan stå for din jordkørsel, hvad enten du er en virksomhed eller privat grundejer. Faktisk er ingen jordkørselsopgave for stor eller for lille for os. Vi indgår også gerne i faste samarbejder med virksomheder. Når vi står for din jordkørsel i Vallensbæk, overholder vi altid den aftalte tidsramme. Dit projekt bliver ikke forsinket, fordi du skal vente på en jordlevering eller afhentning. Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud på din jordkørsel i Vallensbæk. Du kan finde vores kontaktinformationer her.

ABN Kran & Grab ApS – din samarbejdspartner til jordkørsel i Vallensbæk

ABN Kran & Grab ApS har stor erfaring med jordkørsel i Vallensbæk, men det er faktisk ikke det eneste vi kan hjælpe dig med. Som vognmand kan vi hjælpe dig med at løse en lang række andre vognmandsopgaver. Vi kan endda være meget fleksible med vores løsninger, da vores lastbil både har kran, grab, wirehejs, pallegafler og kroge. Vores kran kan for eksempel hejse tunge byggematerialer ind på din byggeplads. Den kan løse alle former for løfte – og hejseopgaver op til 25 tons meter. Vores smarte grab kan grabbe både større og mindre ting ind på svært tilgængelige steder. Den kan faktisk grabbe alt fra sand, jord og grus til buske og affald. Vores vognmænd har den rette erfaring og ekspertise til at løse dine vognmandsopgaver på en hurtig og effektiv måde.

Husk at melde din jordflytning til Vallensbæk Kommune

Når du skal have flyttet mere end 1m3 jord, skal du huske at melde det til Vallensbæk Kommune. Hvis der er tale om jord, der er forurenet, skal jordflytningen altid meldes til kommunen. Det gælder uanset mængden. Så kan kommunen nemlig fortælle dig præcis, hvor jorden må bortskaffes. Du kan finde mere information om jordflytning i Vallensbæk kommune her. 

Hvis den jord, der skal bortskaffes, er forurenet, skal den transporteres i en lukket container. På den måde sikre man sig, at jorden ikke er skyld i forurening under transporten. ABN Kran & Grab ApS kan sagtens stå for containerkørsel, da vores lastbil har wirehejs. Derudover sørger vi naturligvis altid for, at vi overholder alle gældende regler om jordkørsel i Vallensbæk Kommune. Det betyder, at du altid er i trygge hænder hos ABN Kran & Grab ApS, når vi står for din jordkørsel i Vallensbæk.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kran & Grab ApS og jordkørsel i Vallensbæk – en opsummering

Her kan du finde tre gode grunde til, at ABN Kran & Grab ApS altid skal stå for din jordkørsel i Vallensbæk.

  • ABN Kran & Grab ApS er et pålideligt vognmandsfirma med stor erfaring med jordkørsel i Vallensbæk.
  • Vi løser både større og mindre jordkørselsopgaver for både virksomheder og private.
  • Vores vognmænd har den helt rette erfaring og ekspertise til at løse dine vognmandsopgaver på en hurtig og effektiv måde.