54 30 54 30 info@abn-krangrab.dk

Grab Lejre

Skal du bruge en grab i Lejre? Så kontakt ABN Kran & Grab ApS for et godt tilbud allerede i dag. Vores vognmænd kan grabbe alt fra jord, grus og sand til buske og byggeaffald. Læs mere om vores grab her på siden.

ABN Kran & Grab ApS løser dine grabbeopgaver i Lejre

Har du et byggeprojekt eller et anlægsprojekt, hvor der er brug for en grab i Lejre? Det kan for eksempel være, at du skal bruge en stor mængde sand, jord eller grus. Eller det kan være, du skal have anlagt ny have, og derfor skal have fjernet de gamle buske og andet haveaffald. Intet problem, for ABN Kran & Grab ApS kan hjælpe med det hele. Vi er nemlig til sikre valg, hvis du har brug for en grab i Lejre. Vi kan grabbe alt fra grus, sand og jord til større materialer som buske og affald. Vi kan endda grabbe det ind på svært tilgængelige steder.

Vi har som vognmænd den rette erfaring og ekspertise til at hjælpe dig, med din grabbeopgave. ABN Kran & Grab elsker glade kunder. Derfor overholder vores vognmænd altid alle aftalte tidsrammer. Du bliver ikke forsinket, fordi du skal vente på os. Derudover kommer der ingen ubehagelige økonomiske overraskelser fra vores side. ABN Kran & Grab ApS tilbyder at løse opgaver med vores grab for både virksomheder og private i hele Lejre Kommune. Derfor står vi klar til at hjælpe dig, hvad end du bor i Kirke Sonnerup eller Gevninge. Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud eller til en indledende snak om dit projekt og dine muligheder. Du finder vores kontaktinformation her.

ABN Kran & Grab - Krankørsel og vognmandskørsel

Kan ABN Kran & Grab ApS løse andre vognmandsopgaver for mig?

Vi er hos ABN Kran & Grab ApS rigtige gode til at løse opgaver med vores grab i Lejre. Men det er heldigvis ikke det eneste, som vi er gode til. For som vognmænd kan vi faktisk hjælpe dig med at løse en lang række andre opgaver i Lejre og resten af Sjælland. Vores moderne lastbil har både kran, grab, pallegafler, kroge og wirehejs. Det gør, at vi kan være ekstra fleksible, når vi løser vognmandsopgaver for dig. Du kan finde en liste over de vognmandsopgaver, vi udfører her. Vi kan for eksempel stå for containerkørsel, hvis du skulle have brug for det. Vores lastbilskran kan klare alle former for løfte – og hejseopgaver op til 25 tons meter. Så vi kan sagtens stå for leverancen af dine tunge byggematerialer – også hvis de skal hejses ind på din byggeplads. Læs mere om vores lastbilskran her.

ABN Kran & Grab ApS og oprydning af byggepladser

ABN Kran & Grab ApS kan ikke bare stå for leveringen af dine byggematerialer ved brug af vores grab i Lejre. Vi kan også stå for oprydningen af din byggeplads, når byggeriet er færdiggjort. Vi kan for eksempel hjælpe med at bortskaffe byggeaffald eller jord. Når du skal bortskaffe jord eller byggemateriale, er der en del regler, som skal overholdes. Du skal blandt andet anmelde byggeaffald eller jordkørsel, hvis der er mere end 1m3 jord. Du kan læse mere om reglerne for bortskaffelse af byggeaffald i Lejre Kommune her. 

Når du hyrer ABN Kran & Grab ApS til bortskaffelsen af dit byggeaffald, er du i trygge hænder. Vi bortskaffer altid alt byggeaffald og eventuelt overskydende jord korrekt efter de gældende regler.

Udfyld gerne vores kontaktformular, som du finder nederst på siden her. Så skal vi nok vende tilbage til dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med din opgave.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kran & Grab ApS – din samarbejdspartner til opgaver med grab i Lejre

Her kan du finde en kort overblik over hvorfor, du altid skal vælge ABN Kran & Grab ApS som din samarbejdspartner, når du skal bruge en grab i Lejre.

ABN Kran & Grab ApS kan grabbe alt fra sand, grus og jord til større ting som buske og affald. Vi kan endda grabbe materialet ind på svært tilgængelige steder.
Vores dygtige og erfarne vognmænd løser dine grabbeopgaver på den mest optimale måde til den aftalte tid.
ABN Kran & Grab ApS løser opgaver for både virksomheder og private med vores grab i hele Lejre Kommune.