54 30 54 30 info@abn-krangrab.dk

Jordkørsel

ABN Kran & Grab ApS står for jordkørsel på hele Sjælland for virksomheder og private. Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud på din jordkørsel.

ABN Kran & Grab ApS står for din jordkørsel på hele Sjælland

Skal du bruge et firma til at stå for din jordkørsel på Sjælland, er ABN Kran & Grab ApS altid klar til at hjælpe. Vi har stor erfaring med både levering og afhentning af jord til bygge – og anlægs projekter. ABN Kran & Grab ApS står gerne for din jordkørsel, hvad enten du er privatkunde eller en virksomhedskunde. Vi indgår også gerne i faste samarbejder. Når det kommer til jordkørsel er ingen opgave for stor eller for lille for os. Vi har nemlig det helt rette udstyr til at løse opgaven på en effektiv og sikker måde. Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud på jordkørsel på Sjælland. Du finder vores kontaktinformation her.

ABN Kran & Grab ApS – din samarbejdspartner til jordkørsel

ABN Kran & Grab ApS har, som sagt, stor erfaring med jordkørsel på hele Sjælland. Vi har base i Hvidovre og rykker derfor gerne både nordpå til for eksempel Hillerød eller sydpå til for eksempel Køge. Men jordkørsel er faktisk ikke det eneste vi har stor erfaring med. Vi har også erfaring med vognmandskørsel.Vores smarte lastbil har både kran, grab, pallegafler, kroge og wirehejs, hvilket giver os en stor fleksibilitet, når vi skal løse dine vognmandsrelaterede opgaver. Vores lastbil har trevejs tip, hvilket betyder, at vi kan tippe jorden lige der, hvor du gerne vil have det. Vores grab kan også grabbe jorden ind/væk fra svært tilgængelige områder. Kort sagt er din opgave i trygge hænder hos os.

ABN Kran & Grab ApS sørger for at bortskaffe din jord korrekt

En stor del af vores jordkørsel på Sjælland består af at bortskaffe jord fra bygge – og anlægs projekter. Det er vigtigt at jord altid bliver bortskaffet korrekt. Hvis du som privat person, skal bortskaffe mere end 1m3 jord, skal du huske at melde det til din kommune. Så kan de nemlig anvise, hvor jorden skal bortskaffes. Dette gælder altid, uanset mængden, hvis jorden der bortskaffes, er forurenet. Forurenet jord skal bortskaffes i en lukket container, så det ikke kan falde af vognen under transporten. ABN Kran & Grab ApS kan stå for containerkørslen, hvis du har forurenet jord, der skal bortskaffes. Bolius har skrevet en informativ artikel om jord og hvorfor, det er vigtigt at bortskaffe det korrekt. Du kan finde artiklen her.

Kort sagt er du i trygge hænder, når ABN Kran & Grab ApS står for din jordkørsel på Sjælland. Vi sørger for, at du får jorden leveret til tiden. Hvis vi skal bortskaffe din jord, sørger vi for, at det bliver bortskaffet korrekt.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kran & Grab ApS og jordkørsel på Sjælland – en opsummering

Her kan du finde tre gode grunde til, at ABN Kran & Grab ApS skal stå for din jordkørsel på Sjælland.

  • ABN Kran & Grab ApS har stor erfaring med levering og afhentning af jord til bygge – og anlægsprojekter.
  • Når vi står for din jordkørsel, sørger vi altid for at bortskaffe jorden korrekt.
  • Vi har den rette erfaring og ekspertise til løse dine vognmandsopgaver, både store som små.