54 30 54 30 info@abn-krangrab.dk

Kran Ishøj

Skal du bruge en kran i Ishøj? Så kontakt ABN Kran & Grab ApS for et godt tilbud i dag. Vores erfarne vognmænd løser alle former for kran – og hejseopgaver op til 25 tons meter. Læs mere om ABN Kran & Grab som vognmand i Ishøj her på siden.

ABN Kran & Grab ApS løser kran opgaver i Ishøj

Når du skal bruge en kran i Ishøj, er ABN Kran & Grab ApS den rette samarbejdspartner. Vores vognmænd er erfarne, og vores kran kan klare alle former for løfte – og hejseopgaver op til 25 tons meter. Når du skal have leveret tunge byggematerialer, der skal hejses ind på byggepladsen, kan ABN Kran & Grab ApS klare det uden nogle problemer.

Hos ABN Kran & Grab ApS elsker vi glade kunder. Derfor overholder vi altid alle aftalte tidsrammer. Dit projekt bliver ikke forsinket, fordi du skal vente på os. Der kommer naturligvis heller ingen ubehagelige økonomiske overraskelser fra vores side. Så kontakt os i dag, hvad enten du er en virksomhed eller privat, og du ønsker et godt tilbud. Fra vores base i Hvidovre rykker vi ud og løser kran opgaver i hele Ishøj Kommune, fra Tranegilde til Torslunde og alle byer derimellem. Du finder vores kontaktinformation her.

container, containerkørsel, flytning af container, hejseopgaver, kranopgaver, vognmandskørsel, abn kran og grab

Kan ABN Kran & Grab ApS klare andre vognmandsopgaver for mig?

ABN Kran & Grab ApS kan meget andet end at løse kran opgaver i Ishøj. Vores moderne lastbil har både kran, grab, pallegafler, kroge og wirehejs. Det betyder, at vi kan være meget fleksible, når vi skal finde den mest optimale løsning for dig. Vi står gerne for kørsel med jord, grus, sand og så videre. Vi kan naturligvis grabbe materialet ind på din byggeplads, hvis det er noget du ønsker. Vores grab kan komme til selv på svært tilgængelige steder. Vi kan også bruge grabben til at grabbe større ting så som buske eller affald. Da vores lastbil har wirehejs, er det muligt for os, at stå for containerkørsel for dig. Der er ingen opgave, der er for stor eller for lille for ABN Kran & Grab ApS. Du kan finde en liste her over de opgaver ABN Kran & Grab ApS kan løse for dig som vognmand i Ishøj.

ABN Kran & Grab ApS og oprydningen af min byggeplads

Hos ABN Kran & Grab ApS er vi ferme med en kran i Ishøj. Men det er ikke det eneste vi er gode til. Vi kan også stå for oprydningen af din byggeplads, når byggeriet er færdiggjort. Dette inkluderer selvfølgelig bortskaffelsen af byggeaffald. Der er en del ting, man skal huske, når det kommer til bortskaffelse af byggeaffald. Bolius har skrevet en informativ artikel om emnet. Du finder artiklen her. Når ABN Kran & Grab ApS bortskaffer dit byggeaffald, kan du altid være helt sikker på, at det bliver bortskaffet korrekt efter gældende regler. Vi har styr på reglerne, så du ikke skal bruge tid på det. Hvis du skulle have samlet dit affald i en container, kan vi sagtens hente den og bortskaffe affaldet. Læs mere om reglerne for affald i Ishøj Kommune her. 

Udfyld gerne vores kontaktformular nederst på siden, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud eller mere information. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kran & Grab ApS – din samarbejdspartner til kran opgaver i Ishøj

Her er en opsummering over hvorfor du skal vælge ABN Kran & Grab ApS, når du skal bruge en kran i Ishøj.

ABN Kran & Grab ApS løser alle former for kran – og hejseopgaver op til 25 tons meter.
Vores erfarne vognmænd løser dine kran opgaver på en effektiv måde inden for den aftalte tidsramme.
Fra vores base i Hvidovre rykker ABN Kran & Grab ApS ud og løser kran opgaver i hele Ishøj kommune, fra Torslunde til Tranegilde og alle byer derimellem.