54 30 54 30 info@abn-krangrab.dk

Jordkørsel København

ABN Kran & Grab ApS står gerne for din jordkørsel i København, hvad enten du er virksomhed eller privat kunde. Kontakt os i dag for et godt tilbud. Eller læs mere om jordkørsel i København her på siden.

ABN Kan & Grav ApS står for din jordkørsel i København

Står du over for et større eller mindre bygge – eller anlægsprojekt? Leder du efter et pålideligt firma til at stå for din jordkørsel i København? Så se her! ABN Kran & Grab ApS er et vognmandsfirma med stor erfaring med jordkørsel i København. Vi står gerne for din jordkørsel, hvad enten du er privat grundejer eller en virksomhed. For os er ingen jordkørselsopgave nemlig for stor eller for lille. Vi indgår også gerne i faste samarbejder, hvor vi står for jordkørslen. Vi har base i Hvidovre og rykker med glæde ud til hele Københavns Kommune. Så kontakt os i dag for et uforpligtigende tilbud, hvad enten du befinder dig i Brønshøj, Østerbro eller en bydel derimellem. Du kan finde vores kontaktinformation her.

ABN Kran & Grab ApS – din samarbejdspartner til jordkørsel i København

Hos ABN Kran & Grab ApS er vi rigtige gode til at stå for din jordkørsel i København. Men det er faktisk ikke den eneste vognmandsrelaterede opgave, vi kan hjælpe dig med at løse. Vores moderne lastbil har både kran, grab, pallegafler, wirehejs og kroge. De mange funktioner gør, at vi kan være meget fleksible i vores opgaveløsning. Læs mere om nogle af de opgaver, vi som vognmand kan løse her. Vores lastbil har også trevejs tippelad. Så vi kan levere din jord lige der, hvor du ønsker den. Hvis jorden skal leveres på et svært tilgængeligt sted, kan vi grabbe den ind med vores smarte grab. Vi kan faktisk grabbe alt fra sand, grus og jord til større ting som buske og affald, Hvis du skal have leveret tungere ting, kan vi bruge vores kran til at løse opgaven. Den kan klare alle former for løfte – og hejseopgaver op til 25 tons meter.

Husk at melde jordflytning til Københavns Kommune

Hvis du som privat grundejer skal have flyttet mere end 1m3 jord, skal du huske at melde det til Københavns Kommune. Hvis du har mistanke om, at jorden er forurenet, skal du altid melde det til kommunen uanset mængden. Så kan kommunen nemlig informere dig om, hvor den forurenede jord skal bortskaffes. Du kan finde mere information og melde din jordflytning på Københavns kommunes hjemmeside her

Når ABN Kran & Grab ApS står for din jordkørsel i Københavns Kommune, er du i trygge hænder. Vi sørger altid for at bortskaffe jorden korrekt efter de gældende regler. Så kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud på din jordkørsel i København.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kran & Grab ApS og jordkørsel i København– en opsummering

Her kan du finde tre gode grunde til, at ABN Kran & Grab ApS skal stå for din jordkørsel i København.

  • ABN Kran & Grab ApS er et pålideligt vognmandsfirma, og vi har stor erfaring med jordkørsel i København.
  • Vi kan hjælpe dig med at bortskaffe både større og mindre mængder jord korrekt.
  • Vi kan også hjælpe dig med at løse en lang række andre vognmandsrelaterede opgaver.