54 30 54 30 info@abn-krangrab.dk

Grab Solrød

Skal du bruge en grab i Solrød? Så kontakt ABN Kran & Grab ApS i dag. Vi kan grabbe sand, grus, jord, affald og så videre. Vi kan endda grabbe materialer ind på svært tilgængelige steder. Læs mere om ABN Kran & Grab ApS og vores grab i Solrød her på siden.

ABN Kran & Grab ApS løser alle opgaver med grab i Solrød

Skal du bruge en grab i Solrød, kan ABN Kran & Grab ApS hjælpe dig allerede i dag. Vores lastbil er moderne og effektiv, og vores vognmænd er professionelle med den rette ekspertise og erfaring. Hos os elsker vi glade kunder, og derfor overholder vi altid aftalte tidsplaner. Du får heller ikke nogen ubehagelige økonomiske overraskelser, hvis du hyrer os, til at løse dine grabbeopgaver i Solrød.

Vores lastbil har både pallegafler, grab og kroge, og det gør, at vi er meget fleksible, når det kommer til at løse opgaver med grab i Solrød. Vi kan grabbe alt fra sand, grus og jord til buske og affald. Vi kan endda grabbe sand, grus med mere ind på svært tilgængelige steder. Vi tilbyder vores hjælp til både private og virksomheder i hele Solrød Kommune. Så lige meget om du bor i Solrød Strand eller i Jersie, er vi klar på at give et nap med ved din grabbeopgave. Vi indgår også gerne i faste samarbejder. Kontakt os gerne for en snak om din opgave eller for et uforpligtende tilbud. Du kan finde vores kontaktinformation her.

ABN Kran & Grab - Krankørsel og vognmandskørsel

Kan ABN Kran & Grab hjælpe mig med andet end grabbeopgaver i Solrød?

Det korte svar er ja, ABN Kran & Grab kan løse mange andre opgaver end opgaver med vores grab i Solrød. Vores smarte lastbil har både kran, grab, pallegafler, kroge og wirehejs, hvilket gør, at vi kan hjælpe dig med alt fra transport og hejsning af byggematerialer til containerkørsel. Vores vognmænd er naturligvis uddannede til at løse kranopgaver. Og samtidig kan vores kran kan klare alle løfteopgaver op til 25 tons meter. Det betyder, at helt sikkert også kan hjælpe dig, men din kranopgave. Lastbilen har også et trevejs tippelad. Det betyder, at vi kan stå for kørsel med jord, grus, sand og så videre og levere materialet præcis, hvor du gerne vil have det. At lastbilen har wirehejs gør, at vi også kan klare containerkørsel for dig. Vil du have et godt overblik over, alle de opgaver, vi som vognmand kan hjælpe med? Så kan du få overblikket her.

ABN Kran & Grab ApS og oprydning af byggepladser

Når du har gennemført en byggeopgave eller anlægsopgave, står du uden tvivl tilbage med en bunke af affald. Det kan eksempelvis være byggeaffald eller jord eller buske, som er blevet revet op, fordi der skulle anlægges ny have. Vi kan hos ABN Kran & Grab ApS også tilbyde at hjælpe med at bortskaffe affald for jer. Med vores grab kan vi grabbe jord, grus, sand, buske, haveaffald og byggeaffald og sørge for, at det bliver bortskaffet korrekt. Du kan læse en artikel fra Bolius om, hvorfor det er vigtigt at bortskaffe jord korrekt. Find artiklen her. Hvis du for eksempel skal bortskaffe mere end 1m3 jord, skal det meldes til Solrød Kommune. Det samme gør sig gældende, hvis jorden er forurenet; og her er det underordnet, hvor meget jord der er. Du kan læse mere om reglerne for jordflytning i Solrød Kommune her. 

Skal du bruge en grab i Solrød, enten til at grabbe grus ind på din byggeplads, eller til oprydning af affald, er ABN Kran & Grab ApS altid klar til at hjælpe.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kran & Grab ApS – din grab ekspert i Solrød

Vil du hurtigt danne dig et overblik over, hvorfor du skal vælge ABN Kran & Grab til din grabbeopgave? Læs med her og få overblikket:

ABN Kran & Grab ApS løser med glæde grab opgaver i hele Solrød Kommune. Vi står klar til at hjælpe allerede i dag.
Vi løser opgaver for både private og virksomheder, og ingen opgave er for stor eller for lille for os.
ABN Kran & Grab ApS er rigtig gode til at løse alle slags grabbeopgaver, vi kan grabbe alt fra sand og grus til affald og buske.