54 30 54 30 info@abn-krangrab.dk

Kran Rødovre

Skal du bruge en kran i Rødovre? Så kontakt ABN Kran & Grab ApS for et godt og uforpligtende tilbud i dag. Vores kran kan klare alle former for løfte – og hejseopgaver op til 25 tons meter. Læs mere om ABN Kran & Grab ApS her på siden.

ABN Kran & Grab ApS – din partner til kranopgaver i Rødovre

Når du skal bruge en kran i Rødovre, håber vi, at du vil kontakte os hos ABN Kran & Grab ApS. Vores vognmænd har den rette uddannelse og ekspertise til at løse alle dine kran – og hejseopgaver. Vores kran løser alle former for løfte/hejseopgaver op til 25 tons meter. Derudover er ABN Kran & Grab ApS det trygge valg, når det kommer til løsning af kran opgaver i Rødovre. Vi er pålidelige, og vi overholder altid alle aftalte tidsrammer. Der kommer heller ikke nogle ubehagelige økonomiske overraskelser fra vores side. Fra vores base i Hvidovre rykker vi ud til både virksomheder og private i Rødovre. Så kontakt os for et godt tilbud i dag, hvad enten du bor i Rødovre eller Islev og skal bruge en kran. Du kan finde vores kontaktinformation her.

container, containerkørsel, flytning af container, hejseopgaver, kranopgaver, vognmandskørsel, abn kran og grab

Kan ABN Kran & Grab ApS løse andre vognmandsopgaver for mig i Rødovre?

ABN Kran & Grab ApS løser alle former for vognmandsopgaver i Rødovre, ja faktisk på hele Sjælland. Vi kan nemlig meget mere end ”bare” at løse kranopgaver i Rødovre. Vores lastbil er moderne og har både kran, grab, pallegafler, kroge og wirehejs. Det gør, at vi kan være meget fleksible, når det kommer til opgaveløsninger. Med vores wirehejs kan vi for eksempel løse containerkørselsopgaver. Vi transporterer også gerne byggematerialer. Hvis det skulle være tungt, kan vi bruge vores kran til at hejse det ind på din byggeplads. Vi står også gerne for kørsel af jord, grus, sand, småsten og så videre. Vi kan endda grabbe materialet ind på svært tilgængelige steder med vores smarte grab. Vi kan også bruge grabben til at hente byggeaffald, grabbe buske og hente haveaffald. Du kan finde en liste her over alle de services, som ABN Kran & Grab ApS kan hjælpe dig med.

ABN Kran & Grab ApS og bortskaffelse af byggeaffald

ABN Kran & Grab ApS kan levere vores byggemateriale, kan I så også stå for oprydningen og bortskaffelsen af byggeaffaldet? Ja, det kan vi sagtens hjælpe med. De tunge byggeaffald kan vi bruge vores kran til at hejse op i vores lastbil. Det mindre affald kan vi grabbe op. Det er vigtigt, at byggeaffald bliver bortskaffet korrekt. Bolius har skrevet en artikel om korrekt bortskaffelse af byggeaffald. Du kan finde artiklen her. ABN Kran & Grab ApS bortskaffer altid alt byggeaffald korrekt efter gældende regler. Du kan trygt stole på, at vi løser opgaven hurtigt og effektivt. Hvis du skulle have fyldt en container med byggeaffald, kan vi naturligvis også hente den, og bortskaffe affaldet korrekt. Hvad enten du skal have ryddet op på en byggeplads, eller løst kran opgaver i Rødovre, er ABN Kran & Grab ApS altid klar til at hjælpe.

Udfyld gerne en kontaktformular, som du finder nederst på denne side. Så skal vi nok vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kran & Grab ApS i Rødovre– en opsummering

Mangler du et hurtigt overblik over, hvorfor du skal bruge ABN Kran & Grab ApS som din samarbejdspartner til opgaver med kran i Rødovre? Så kan du se mere her:

ABN Kran & Grab ApS løser alle former for hejse – og kran opgaver i Rødovre.
Vores kran kan klare alle former for løfteopgaver op til 25 tons meter.
ABN Kran & Grab ApS løser med glæde kran opgaver for både virksomheder og private. Ingen opgave er for stor eller lille for os.