54 30 54 30 info@abn-krangrab.dk

Grab Herlev

Skal du bruge en grab i Herlev? Så kontakt ABN Kran & Grab i dag. Vi kan grabbe alt fra grus, sand og jord til byggeaffald, buske og haveaffald.

ABN Kran & Grab ApS løser alle former for grabbeopgaver i Herlev

Skal du bruge en grab i Herlev, håber vi hos ABN Kran & Grab ApS, at du vil vælge os som din samarbejdspartner. Vores moderne lastbil og grab kan grabbe alt fra grus, sand, jord og småsten til affald, buske og haveaffald. Derudover er vores vognmænd pålidelige, og vi overholder naturligvis altid alle de aftalte tidsrammer. Når du hyrer os til at løse grabbeopgaver i Herlev, kan du være sikker på, at der ikke kommer nogle økonomiske overraskelser fra vores side. Det er nemlig vigtitg for os, at du føler, at du er i trygge hænder. Fra vores base i Hvidovre rykker vi ud til både virksomheder og private i Herlev inklusive Hjortespring. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud. Du kan finde vores kontaktinformation her.

Du kan også udfylde vores kontaktformular nederst på siden. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

ABN Kran & Grab - Krankørsel og vognmandskørsel

Løser ABN Kran & Grab ApS andre vognmandsopgaver i Herlev?

Selvom at ABN Kran & Grab ApS er rigtig gode til at arbejde med grab i Herlev, kan vi faktisk hjælpe dig med rigtig mange andre vognmandsrelaterede opgaver. Vores lastbil har både kran, grab, pallegafler, kroge og wirehejs. Det gør, at vi kan være meget fleksible, når det kommer til at løse vognmandsopgaver for vores kunder. Da vores lastbil har wirehejs betyder det, at vi kan stå for containerkørsel, hvis du har brug for det. Vores smarte kran kan løse alle former for hejseopgaver op til 25 tons meter. Så hvis du skal bruge en vognmand til at levere byggematerialer og hejse dem ind på byggepladsen, kan ABN Kran & Grab ApS uden problemer hjælpe dig med det. Vi kører også gerne med jord, grus, sand og så videre. Du kan finde en liste her, over de opgaver ABN Kran & Grab kan hjælpe dig med at løse.

Kan ABN Kran & Grab ApS hjælpe mig med bortskaffelse af affald og jord?

En af de services ABN Kran & Grab ApS tilbyder, er at stå for oprydning og bortskaffelse af affald for både private og virksomheder. Vores grab kan grabbe både byggeaffald og haveaffald uden problemer. Hvis du har samlet dit affald i en container, kan vi naturligvis også hente den og bortskaffe affaldet. Det kan godt være lidt besværligt at bortskaffe både byggeaffald og jord korrekt. Derfor kan det være en fordel at hyre en vognmand som ABN Kran & Grab ApS til at stå for det. Du kan læse mere i en artikel fra Bolius om, hvad man skal tænke over, når man skal bortskaffe jord. Find artiklen her. ABN Kran & Grab ApS bortskaffer selvfølgelig jord og byggeaffald korrekt efter gældende regler. Hvad enten du har brug for hjælp med at bortskaffe jord eller sand med grab i Herlev, håber vi hos ABN Kran & Grab ApS, at du vil vælge os til din samarbejdspartner.  

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kran & Grab ApS – din samarbejdspartner til grabbeopgaver i Herlev

Mangler du et kort, præcist overblik over, hvorfor du skal vælge ABN Kran og Grab ApS som din samarbejdspartner? Så kan du få det her:

ABN Kran og Grab ApS løser grabbeopgaver for både virksomheder og private i Herlev og Hjortespring.
Vi kan grabbe alt fra småsten, grus, jord og sand til buske og affald.
ABN Kran & Grab ApS overholder altid alle aftalte tidsrammer, og du får ingen økonomiske overraskelser fra os.