54 30 54 30 info@abn-krangrab.dk

Grab Hvidovre

Skal du bruge en grab i Hvidovre? Så kontakt ABN Kran & Grab ApS i dag. Vi er din lokale vognmand, og vi løser alle former for grabbeopgaver for både virksomheder og private. Læs mere om grabbeopgaver i Hvidovre her på siden.

ABN Kran & Grab ApS – din lokale partner til grabbeopgaver i Hvidovre

Skal du bruge en grab i Hvidovre, håber vi hos ABN Kran & Grab ApS, at du vil vælge os. Vi er din lokale vognmand, der løser alle former for grabbeopgaver. Vores smarte grab kan grabbe alt fra små sten, sand og jord til buske og affald. Ingen opgave er for stor eller for lille for vores grab. Vores vognmænd er professionelle eksperter, der har den rette erfaring til at løse dine grabbeopgaver på en effektiv måde. Når du vælger ABN Kran & Grab ApS, kan du altid være sikker på, at vi overholder alle aftalte tidsrammer. Du får heller ingen ubehagelige økonomiske overraskelser fra vores side. Kontakt os i dag, hvad enten du er virksomhed eller privat og ønsker et godt tilbud. Vi har base i Hvidovre, og rykker derfor naturligvis ud med vores grab til hele Hvidovre Kommune. Vi løser gerne grabbeopgaver for dig, hvad enten du befinder dig i Friheden, Avedøre Holme eller en by derimellem. Du kan finde vores kontaktinformation her.

ABN Kran & Grab - Krankørsel og vognmandskørsel

Løser ABN Kran & Grab ApS andre vognmandsopgaver i Hvidovre?

ABN Kran & Grab ApS er rigtig gode til at arbejde med vores grab i Hvidovre. Men vi kan faktisk hjælpe dig med at løse en lang række andre vognmandsopgaver. Vores lastbil har både kran, grab, pallegafler, kroge og wirehejs. Da vores moderne lastbil kan så mange forskellige ting, gør det, at vi kan være meget fleksible i den måde, vi løser dine vognmandsopgaver. Wirehejsen gør, at vi kan levere og hente containere uden nogle problemer. Vores kran kan klare alle former for løfte – og hejseopgaver op til 25 tons meter. Så hvis du skal have transporteret tunge byggematerialer og hejst dem ind på din byggeplads klarer ABN Kran & Grab ApS også det. Du kan finde en liste her over alle de vognmandsopgaver, ABN Kran & Grab ApS kan hjælpe dig med.

Står ABN Kran & Grab ApS for bortskaffelse af affald og jord med grab?

Ja, ABN Kran & Grab ApS står gerne for oprydningen af din byggeplads og bortskaffelsen af byggeaffald og jord for private såvel som for virksomheder. Vores grab er rigtig god til grabbe både affald, buske og jord. Det er ikke kun byggemateriale man skal bortskaffe på en bestemt måde. Det samme gælder når det kommer til bortskaffelsen af jord. Du kan læse om besværlighederne, der kan opstå, når man skal bortskaffe jord korrekt i en artikel fra Bolius. Du kan finde artiklen her. Når ABN Kran & Grab ApS bortskaffer jord (og andet byggeaffald) for dig, kan du altid være sikker på, at det bliver gjort korrekt efter gældende regler. Hvad enten du skal have hjælp til bortskaffelse af affald, eller du skal bruge en grab i Hvidovre til at løse en grabbeopgave, er ABN Kran & Grab ApS altid klar til at hjælpe.

Udfyld vores konktaktformular nederst på siden, så svarer vi dig hurtigst muligt – Vi glæder os til at hjælpe dig med din grabbeopgave.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kran & Grab ApS – din lokale partner til løsning af grabbeopgaver i Hvidovre

Manger du det hurtige overblik over, hvorfor du skal vælge ABN Kran & Grab ApS til at løse din opgave? Så læs med her:

ABN Kran & Grab ApS er din lokale vognmand. Vi løser grabbeopgaver i hele Hvidovre fra Avedøre Holme til Friheden og alle områder derimellem.
Vores grab kan grabbe alt fra sand, sten, grus og jord til buske og affald.
ABN Kran & Grab ApS løser grabbeopgaver for både virksomheder og private. Vi indgår gerne i faste samarbejdsaftaler.