54 30 54 30 info@abn-krangrab.dk

Jordkørsel Greve

Har du brug for hjælp til jordkørsel i Greve? Så står ABN Kran & Grab ApS står gerne for din jordkørsel, hvad enten du er virksomhed eller privat kunde. Du kan kontakte os allerede i dag for et godt tilbud, eller læs mere om jordkørsel i Greve her på siden.

ABN Kran & Grab ApS står for din jordkørsel i Greve

Der kan være mange grunde til, at du har brug for et firma, som kan hjælpe med jordkørsel i Greve. Det kan være, at du har en byggeplads med opgravet jord. Det kan være du har nedgravet en trampolin. Eller det kan være, at du har fået gravet ud til kælder eller lignende. Lige meget grunden, er ABN Kran & Grab ApS klar på at hjælpe dig med din opgave med jordkørsel. ABN Kran & Grab ApS er et vognmandsfirma med stor erfaring med jordkørsel i Greve. Når det kommer til jordkørsel, er ingen opgave for stor eller for lille for os. Vi kan stå for jordkørslen ved både større og mindre bygge – og anlægsprojekter. Vi løser din jordkørselsopgave, hvad enten du er privat grundejer eller en virksomhed. Vi indgår også gerne i faste samarbejder, hvor vi står for jordkørslen. Vi har base i Hvidovre og kører gerne jordkørsel i hele Greve Kommune, fra Greve Strand til Tune og alle byer derimellem. Så kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud på din jordkørsel i Greve. Du er også velkommen til at kontakte os for en snak om din opgave, og hvordan vi bedst kan hjælpe dig til et optimalt resultat. Du kan finde vores kontaktinformation her.

ABN Kran & Grab ApS – din samarbejdspartner til jordkørsel i Greve

Hos ABN Kran & Grab ApS er vi rigtig gode til jordkørsel i Greve. Men det er faktisk ikke det eneste, vi er gode til. Vi kan hjælpe dig med at løse en lang række andre opgaver indenfor vognmandskørsel. Vi kan være meget fleksible i vores opgaveløsning, da vores moderne lastbil både har kran, grab, pallegafler, wirehejs og kroge. Læs mere om de vognmandskørselsopgaver, som vi udfører her. Vi kan løse alle former for løfte – og hejseopgaver op til 25 tons meter med vores kran. Vores smarte grab kan grabbe alt fra grus, sand og jord til større ting som affald og buske. Vi kan endda grabbe det ind til svært tilgængelige steder. Kort sagt er alle dine vognmandsopgaver i trygge hænder hos ABN Kran & Grab ApS.

Udfyld gerne vores kontaktformular, som du finder nederst på denne side, hvis du vil vide mere om, hvordan ABN Kran & Grab ApS kan hjælpe dig med din opgave.

Husk at melde bortskaffelse af jord til Greve Kommune

Der er meget klare regler for bortskaffelse af jord som privat grundejer. Du skal blandt andet melde det til din Kommune, hvis du skal bortskaffe mere end 1m3 jord. Du skal også melde det, hvis jorden er forurenet – også hvis der er mindre jord en 1m3. Når du melder bortskaffelsen af jord til kommunen, kan de fortælle dig, hvor den forurenede jord skal bortskaffes henne. Du kan finde mere information på Greve Kommunes egen hjemmeside her. Forurenet jord skal bortskaffes i en lukket container, så jorden ikke kan forurene andre steder under transporten for eksempel naturområder eller børneinstitutioner. Uanset om jorden, der skal bortskaffes, er forurenet eller ej, kan ABN Kran & Grab ApS stå for jordkørslen i Greve. Vores lastbil har både lad og mulighed for at køre med container. Derfor sørger vi naturligvis altid for at bortskaffe jorden efter gældende regler.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kran & Grab ApS og jordkørsel i Greve  – en opsummering

Vil du have et hurtigt overblik over, hvorfor du skal vælge ABN Kran & Grab ApS til jordkørsel i Greve? Så kan du læse med her:

  • ABN Kran & Grab ApS har stor erfaring med jordkørsel i Greve og på hele Sjælland.
  • Vi løser både større og mindre jordkørselsopgaver for virksomheder og private i Greve.
  • Med vores moderne lastbil kan vi hjælpe dig med at løse en lang række vognmandsopgaver.