54 30 54 30 info@abn-krangrab.dk

Jordkørsel Roskilde

ABN Kran & Grab ApS står gerne for din jordkørsel i Roskilde og hjælper med store som små projekter, hvad enten du er virksomhed eller privat kunde. Kontakt os i dag for et godt tilbud. Eller du kan blive og læse mere om jordkørsel i Roskilde her på siden.

ABN Kran & Grab ApS står for din jordkørsel i Roskilde

ABN Kran & Grab ApS har stor erfaring med at stå for jordkørsel i Roskilde. Derfor er vi også klar til at hjælpe med din jordkørsel, hvis du står foran et større eller mindre bygge – eller anlægsprojekt. ABN Kran & Grab ApS står gerne for din jordkørsel i Roskilde, hvad enten du er privat grundejer eller en virksomhed. Vi indgår også gerne i faste samarbejder, hvor vi står for jordkørslen. For os er ingen jordkørselsopgave for stor eller for lille. Vi kan for eksempel stå for din jordkørsel, hvis du skal have bortskaffet overskydende jord fra en nedgravet trampolin. Vi kan også hjælpe dig, hvis du skal bruge jord til terrænregulering af en byggegrund, eller skal have gravet ud til kælder. Kort sagt, er mulighederne mange, og vi står klar til at hjælpe dig. Vi kan stå for jordkørslen i hele Roskilde Kommune fra Jyllinge til Svogerslev. Så kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud eller en snak om dit projekt. Du kan hurtigt finde vores kontaktinformation her.

Du kan også udfylde kontaktformularen, som du finder nederst på denne side. Så skal vi nok vende tilbage til dig hurtigst muligt.

ABN Kran & Grab ApS – din samarbejdspartner til jordkørsel og vognmandskørsel i Roskilde

Selvom, at vi hos ABN Kran & Grab ApS er rigtig gode til at stå for vores kunders jordkørsel i Roskilde og resten af Sjælland, er det faktisk ikke det eneste vi er gode til. Vi har en moderne lastbil med grab, kran, pallegafler, wirehejs og kroge. Det betyder, at vi kan løse en lang række vognmandskørselsopgaver på en meget fleksibel måde. Vores smarte grab kan for eksempel grabbe alt fra jord, sand og grus til affald og buske. Vi kan endda grabbe grus, jord og så videre ind på svært tilgængelige steder. Vores kran kan klare alle former for løfte – og hejseopgaver op til 25 tons meter. Vi kan hejse tunge byggematerialer ind på byggepladser uden nogle problemer. Læs mere om kranopgaver her. Vores vognmænd har nemlig den helt rette erfaring og ekspertise til at løse dine vognmandskørselsopgaver. Du kan finde mere information om de vognmandskørselsopgaver, vi løser, her.

Husk at melde bortskaffelsen af jord til Roskilde Kommune

Hvis du er privat grundejer skal du vide, hvor meget jord, du bortskaffer. Hvis der er mindre en 1m3 jord, kan du bortskaffe det på genbrugsstationer eller lignende. Hvis der er mere end 1m3 jord skal det meldes til Roskilde Kommune. De vil anvise et sted, hvor jorden kan afleveres. Hvis der er risiko for, at jorden er forurenet, skal det altid meldes til Roskilde Kommune – også selvom der er mindre end 1m3. Du kan læse mere om anmeldelse af bortskaffelse af jord hos Roskilde Kommune på deres egen hjemmeside. Her kan du også melde en flytning af jord. Du kan finde hjemmesiden her.

Hvis jorden er forurenet, skal den transporteres i en lukket container. Så kan jorden ikke forurene omgivelserne under transporten.

Når ABN Kran & Grab ApS står for din jordkørsel i Roskilde, er du i trygge hænder. Vi sørger altid for at bortskaffe jorden korrekt, efter de gældende regler.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kran & Grab ApS og jordkørsel i Roskilde – en opsummering

Hvis du vil have et hurtigt overblik over, hvorfor du skal vælge ABN Kran & Grab ApS til jordkørsel i Roskilde, kan du få det her:

  • Vi har stor erfaring med jordkørsel i Roskilde Kommune og på hele Sjælland– derfor er du i trygge hænder hos os.
  • Vi sørger altid for, at jorden bliver bortskaffet korrekt efter de gældende regler.
  • Vi kan også hjælpe dig med diverse andre vognmandsopgaver, da vores moderne lastbil blandt andet har både kran og grab.