54 30 54 30 info@abn-krangrab.dk

VOGNMANDSKØRSEL

Hver dag udfører ABN-Kran & Grab ApS opgaver indefor vognmandskørsel på hele Sjælland. Vi varetager en række opgaver indenfor vognmandskørsel med særlig fokus på kran-grab kørsel. Det betyder, at vi med vores moderne og effektive lastbil, kan hjælpe dig med mange forskellige opgaver. Vi tilbyder blandt andet transport og hejseopgaver med byggemateriale, bortskaffelse af affald hos private eller på byggepladser inklusive oprydning samt kørsel med jord, grus og sand. Hos ABN Kran & Grab står vi klar til at hjælpe både virksomheder og private med store og små projekter. Vi kan blandt andet grabbe sand og grus ind på din ejendom eller sørger for, at byggematerialer kommer ind på svært tilgængelige steder. Vi kan også tilbyde containerkørsel af for eksempel containere med jord eller affald.

 

ABN Kran & Grab APS udfører blandt andet:

Her er et udpluk af, hvilke services indenfor vognmandskørsel, som vi specialiserer os i:

  • Containerkørsel

Til lastbilen har vi en wirehejs, som gør at vi kan transportere containere med eksempelvis jord eller grus

  • Kørsel af jord, grus med mere

Vi udfører alle opgaver inden for kørsel med grus og jord. Vores bil har 3-vejs tip, sådan at vi kan tippe jorden eller gruset på tre forskellige måder

  • Kørsel med byggemateriale
  • Hejseopgaver

Vi kan med vores bil udføre alle former for løfteopgaver op til 25 tonsmeter (TM)

  • Grabbeopgaver

Vores bil har blandt andet pallegafler, grab og kroge, som giver fleksibilitet til at udføre mange grabbeopgaver. Blandt andet kan vi grabbe jord, grus, affald, buske, haveaffald og meget andet

Vognmandskørsel på hele Sjælland

ABN-Kran & Grab ApS har base i Hvidovre lidt uden for København men tilbyder vores vognmandskørsels service på hele Sjælland fra nord til syd og fra øst til vest. Vi kommer blandt andet gerne forbi Ballerup, Hillerød eller Stevns for at hjælpe dig med din opgave. Og ingen opgave er for stor eller lille. Så skal du have leveret byggematerialer til en hel byggeplads eller jord til dit hus, så står vi klar til at hjælpe.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Pålidelig vognmandskørsel

For os hos ABN Kran & Grab ApS er tilfredse kunder det vigtigste. Derfor er vores fornemmeste opgave at levere et ordentlig stykke arbejde til tiden. Du skal kunne stole på os, så vi altid vil være din fortrukne leverandør indenfor vognmandskørsel. Vores chauffører er erfarne, dygtige og fleksible, så du kan være tryg ved den service, du får leveret af os.

Kontakt os gerne for mere information eller spørgsmål vedrørende ABN Kran & Grab og vognmandskørsel. Vi står altid parat til en uforpligtigende snak om den opgave, som du skal have løst, og hvordan vi bedst hjælper dig med at løse den.

Du finder vores kontaktinformation her.

Fakta om vores vognmandskørsel

Her kan du læse de vigtige ting, du skal vide om vognmandskørsel og ABN Kran & Grab ApS.

  • ABN Kran & Grab har base i Hvidovre med kører gerne ud til opgaver på hele Sjælland.
  • Vores bil har blandt andet kran og grab og kan hjælpe med mange forskellige opgaver.
  • Brug vores vognmandskørsels services til blandt andet kørsel og aflæsning af jord og grus.