54 30 54 30 info@abn-krangrab.dk

Kran Ballerup

Skal du bruge en kran til at løse hejseopgaver? Så kontakt ABN Kran & Grab ApS i dag for et godt og uforpligtende tilbud. Vi kan løse alle kran – og hejseopgaver op til 25 tons meter. Læs mere om de opgaver, vi kan løse her på siden.

ABN Kran & Grab ApS – din samarbejdspartner til kran og hejseopgaver i Ballerup

Hos ABN Kran & Grab ApS vil vi rigtig gerne være dit foretrukne valg, når det kommer til en professionel samarbejdspartner til kran – og hejse opgaver i Ballerup. Vores vognmænd har den rette uddannelse og vores kran kan udføre alle former for hejse opgaver op til 25 tons meter. ABN Kran & Grab ApS er et trygt valg når det kommer til kran opgaver i Ballerup. Vi overholder altid alle aftalte tidsrammer, og der er ingen økonomiske overraskelser, når du samarbejder med os. Fra vores base i Hvidovre rykker vi ud til både private og virksomheder i hele Ballerup. Hvad enten du befinder dig i Skovlunde, Egebjerg, Måløv eller en by der i mellem er ABN Kran & Grab altid klar til at hjælpe dig. Så hvis du gerne vil have et godt og uforpligtende tilbud i dag, kontakt da ABN Kran & Grab ApS. Vi er altid klar til en uforpligtende snak om dine behov, eller en konkret snak om dine muligheder. Du kan finde vores kontaktinformation her.  

container, containerkørsel, flytning af container, hejseopgaver, kranopgaver, vognmandskørsel, abn kran og grab

Kan ABN Kran & Grab ApS hjælpe mig med transport af byggematerialer?

ABN Kran & Grab tilbyder mange forskellige former for vognmandskørsel i Ballerup. Det gælder naturligvis også for transport af byggematerialer. Vi kan sagtens transportere byggematerialerne hen til dig, og så hejse dem ind på byggepladsen. Vores lastbil er moderne og har både kran, grab, pallegafler, kroge og wirehejs. Det gør, at vi kan være meget fleksible, når det kommer til opgaveløsninger inden for vognmandskørsel i Ballerup. Med vores grab kan vi grabbe alt fra jord, sand og grus til buske, affald og haveaffald. Vi kan endda grabbe grus, sand og så videre ind på svært tilgængelige steder. Vores wirehejs gør, at vi også kan tilbyde containerkørsel. Du kan finde en liste her over alt det ABN Kran & Grab ApS kan hjælpe dig med. Vi kan meget mere end at løse opgaver med kran i Ballerup.

ABN Kran & Grab ApS og bortskaffelse af byggeaffald

Når nu ABN Kran & Grab ApS kan hjælpe med at levere byggemateriale og med deres kran hejse det ind på byggepladsen, kan de så også hjælpe os med bortskaffelse af byggeaffald? Ja, det kan vi sagtens. At bortskaffe byggemateriale korrekt kan godt være lidt kompliceret. Bolius har skrevet en interessant artikel om, hvilke overvejelser du skal gøre dig med hensyn til bortskaffelse af byggemateriale. Du kan læse artiklen her. ABN Kran & Grab ApS kan både stå for leveringen af byggematerialer og for oprydningen og bortskaffelsen af byggeaffald. Vi har styr på reglerne og skal nok sørge for, at alt affald ender det rigtige sted. Vores lastbil kan klare det hele, både bortskaffelse af affald og kran opgaver i Ballerup. Så tøv ikke med at kontakte os. Du kan udfylde kontaktformularen nederst på siden. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kran & Grab ApS – en opsummering af vores kran og hejsefærdigheder i Ballerup

Vil du gerne have et hurtigt overblik og dine muligheder med ABN Kran & Grab ApS? Så kan du læse med her:

ABN Kran & Grab ApS kan løse alle former for kran – og hejseopgaver op til 25 tons meter.
Vores vognmænd er erfarne og har den rigtige ekspertise til at løse dine kran – og hejseopgaver i Ballerup til aftalt tid og pris.
ABN Kran & Grab ApS løser hejseopgaver for både virksomheder og private i hele Ballerup Kommune.