54 30 54 30 info@abn-krangrab.dk

Jordkørsel Glostrup

ABN Kran & Grab ApS står gerne for din jordkørsel i Glostrup, hvad enten du er virksomhed eller privat kunde. Kontakt os i dag for et godt tilbud. Eller læs mere om jordkørsel her på siden.

ABN Kran & Grab ApS står for din jordkørsel i Glostrup

Leder du efter et firma, der kan stå for levering og/eller afhentning af jord? Så se her! ABN Kran & Grab ApS er et veletableret firma, der har stor erfaring med jordkørsel i Glostrup. Vi står gerne for din jordkørsel, hvad enten du er privat eller en virksomhed, der er i gang med et større bygge – eller anlægsprojekt. Faktisk er ingen opgave for stor eller for lille til os. Vi indgår også gerne i faste samarbejder, hvor vi står for jordkørslen. Fra vores base i Hvidovre rykker vi med glæde ud til hele Glostrup Kommune, inklusive Ejby og Hvissinge. Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud. Du kan finde vores kontaktinformation her.

ABN Kran & Grab ApS – din samarbejdspartner til jordkørsel i Glostrup

Selv om ABN Kran & Grab ApS er gode til at stå for din jordkørsel i Glostrup, er det faktisk ikke den eneste form for vognmandsopgave, vi kan hjælpe dig med at løse. Vores moderne lastbil har kran, grab, wirehejs, pallegafler og kroge. Det gør, at vi kan være meget fleksible i vores opgaveløsning. Vores smarte grab kan grabbe alt fra sand og grus til affald og buske. Vi kan naturligvis grabbe det ind på svært tilgængelige steder. Vores kran kan klare alle former for løfteopgaver op til 25 tons meter. Læs mere om vores kran her. Kort sagt, har vi den rette erfaring og ekspertise til at løse dine vognmandsopgaver. Derudover overholder vi altid den aftalte tidsramme, og der kommer ingen økonomiske overraskelser fra vores side.

Husk at melde bortskaffelse af jord til Glostrup

Når det kommer til jordkørsel i Glostrup Kommune, skal man som privat grundejer huske at melde bortskaffelsen af jord til Glostrup Kommune. Dette gælder, hvis man skal bortskaffe mere end 1m3 uforurenet jord, og altid hvis man skal bortskaffe forurenet jord. Du kan læse mere om korrekt bortskaffelse af jord i Glostrup kommune her.

Hvis du skal have bortskaffet forurenet jord, skal det ske i en lukket container, så jorden ikke har mulighed for at forurene andre steder under transporten. Når ABN Kran & Grab ApS står for din jordkørsel i Glostrup, er du i trygge hænder. Vi sørger altid for, at jorden bliver håndteret og bortskaffet korrekt efter gældende regler.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kran & Grab ApS og jordkørsel i Glostrup – en opsummering

Her kan du finde en kort opsummering over hvorfor, ABN Kran & Grab ApS skal stå for din jordkørsel i Glostrup.

 

  • ABN Kran & Grab ApS er et veletableret firma og vi har stor erfaring med jordkørsel i Glostrup.
  • Vi kan også hjælpe dig med at løse en lang række andre vognmandsopgaver.
  • Vi har styr på reglerne og sørger altid for at bortskaffe din jord korrekt efter gældende regler.