54 30 54 30 info@abn-krangrab.dk

Jordkørsel Lyngby

ABN Kran & Grab ApS er klar til at hjælpe med jordkørsel i Lyngby, hvad enten du er virksomhed eller privat kunde. Kontakt os i dag for et godt tilbud. Du kan også læse mere om jordkørsel i Lyngby her på siden.

ABN Kloakteknik står for din jordkørsel i Lyngby

Står du over for et større eller mindre bygge – eller anlægsprojekt og skal bruge et firma til at stå for jordkørslen? Så læs med her! ABN Kran & Grab ApS er et veletableret firma, og vi har mange års erfaring med jordkørsel i Lyngby. Vi står gerne for din jordkørsel, hvad enten du er privat grundejer eller en virksomhed. Vi indgår også gerne i faste samarbejder med virksomheder, hvor vi står for jordkørslen. Når det kommer til jordkørsel i Lyngby, er ingen opgave for stor eller for lille for ABN Kran & Grab ApS. ABN Kran & Grab ApS har base i Hvidovre, og vi står med glæde for din jordkørsel i hele Lyngby-Taarbæk Kommune. Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud. Du finder vores kontaktinformation her.

Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, som du finder nederst på denne side. Beskriv gerne dit projekt. Så skal vi nok vende tilbage til dig hurtigst muligt.

ABN Kran & Grab ApS – din samarbejdspartner til jordkørsel i Lyngby

ABN Kran & Grab ApS er eksperter til jordkørsel – og på -og aflæsning af jord med vores grab eller tippelad. Men vi kan heldigvis også læse mange andre opgaver indenfor vognmandskørsel. Vores moderne lastbil har grab, kran, wirehejs, pallegafler og kroge. Derudover har den trevejs tippelad. Det gør, at vi kan være meget fleksible i vores opgaveløsning. Vores kran kan løse alle former for løfteopgaver op til 25 tons meter. Du kan læse mere om vores lastbilskran her. Vores smarte grab kan grabbe alt fra sand og grus til affald og buske. Vi kan også grabbe for eksempel sand og jord ind på svært tilgængelige steder. Kort sagt, har vi den helt rigtige erfaring og ekspertise til at løse dine vognmandsopgaver på en hurtig og effektiv måde.

Hvis du vil have et overblik over alle de vognmandskørselsopgaver, som vi kan løse for dig, kan du få det her.

Husk at melde bortskaffelse af jord til Lyngby Kommune

Skal du have gravet en trampolin ned i haven? Flyttet jord fra et byggeprojekt? Eller udgravet kælder? Som privat grundejer skal du melde til din kommune, hvis du skal have bortskaffet mere end 1m3 jord. Du kan aflevere jorden på en genbrugsplads. Hvis der er mulighed for eller mistanke om, at jorden er forurenet, skal det altid meldes til Lyngby-Taarbæk Kommune, så kan de oplyse om hvor og hvordan, jorden skal bortskaffes. Du kan melde flytningen af jord, eller blive klogere på flytning af jord på Lyngby-Taabæk Kommunes egen hjemmeside. Du finder hjemmesiden her. Det gælder uanset, hvor meget jord, der skal fjernes. Jorden skal transporteres i en lukket container, så det ikke kontaminerer omgivelserne.

ABN Kran & Grab ApS kan hjælpe dig med at bortskaffe jorden korrekt, hvad enten det gælder forurenet eller ikke forurenet jord. Når vi står for din jordkørsel i Lyngby, sørger vi altid for at bortskaffe jorden korrekt efter gældende regler.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kran & Grab ApS og jordkørsel i Lyngby – en opsummering

Skal du have tre gode grunde til, at du skal vælge ABN Kran & Grab ApS til jordkørsel i Lyngby? Så kan du finde dem her:

  • ABN Kran & Grab ApS har stor erfaring med jordkørsel i Lyngby og på hele Sjælland.
  • Vi sørger altid for, at jorden bliver bortskaffet korrekt efter gældende regler.
  • Vi kan også hjælpe dig med at løse en lang række andre vognmandsopgaver blandt andet kran og grabbe opgaver.