54 30 54 30 info@abn-krangrab.dk

Vognmandskørsel i København

Hos ABN Kran & Grab ApS tilbyder alle former for vognmandskørsel i København. Det omfatter blandt andet kran og grab-arbejde, transport af jord, haveaffald og meget mere. Kontakt os for et tilbud i dag. Eller læs mere om ABN Kran & Grab ApS og vognmandskørsel i København her på siden.

Hvad er Vognmandskørsel?

ABN Kran & Grab ApS har en moderne lastbil med alt udstyr, som gør, at vi kan hjælpe med alle opgaver indenfor vognmandskørsel i København. Men hvilke opgaver hører egentlig under vognmandskørsel? Det kan du læse mere om her. Vognmandskørsel er en bred vifte af opgaver. Fælles for opgaveløsningen er, at vi udfører den med vores lastvogn og eventuelt ekstraudstyr. Vi kan blandt andet lave alle former for løfteopgaver op til 25 tons meter (TM). Herudover har vi wirehejs, som kan bruges til flytning af containere med eksempelvis affald eller grus og jord.
Vi tilbyder alle former for kørsel med jord, sand, grus med mere. Vores bil har 3-vejs tip, som gør, at vi kan tippe jord eller grus på 3 forskellige måder. Det gør samtidig, at vi kan levere jorden eller gruset på steder, som kan være svært ufremkommelige. Vi kan med vores grab grabbe jord, grus, affald, buske, haveaffald og meget andet.

Du kan læse mere om vores grab her.

Eller du kan finde information om vores lastbilskran her.

ABN Kran & Grab ApS tilbyder vognmandskørsel i København

ABN Kran & Grab ApS tilbyder alle vores vognmandskørsels services i hele København fra Østerbro til Vanløse. Fra vores base i Hvidovre tæt på motorvejen kan vi hurtigt nå frem til en opgave i København. Faktisk tilbyder vi vores vognmandskørsel på hele Sjælland. Det betyder, at vi gerne henter jord i Sorø og afleverer det i København, hvis det er det, som din opgave går ud på. Vi tilbyder vores services indenfor vognmandskørsel til både virksomheder og private husejere i hele København. Så lige meget om du skal have fjernet haveaffald og byggemateriale fra hjemmet eller et domicil, står vi klar til at hjælpe så hurtigt som muligt. Vi indgår også gerne i faste samarbejder med virksomheder og lignende. Du er velkommen til at kontakte os for mere information om vores services indenfor vognmandskørsel eller for et uforpligtende tilbud. Du kan finde vores kontaktinformation her. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, som du finder nederst på denne side. Så skal vi nok vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Tryg vognmandskørsel i København

Med ABN Kran & Grab ApS kan du være helt tryg, når vi laver vognmandskørsel i København og på Sjælland. Vores kunder er det vigtigste, vi har, og vi vil gøre alt for, at de er glade. Derfor arbejder vi altid på højtryk for, at opgaven bliver udført optimalt indenfor de rammer, som er sat. Det gælder både tidsrammen men særligt den økonomiske ramme. Det betyder, at du altid betaler den pris, vi har aftalt. Hos os, skal der ikke være nogen overraskelser.

Hos ABN Kran & Grab ApS har vi naturligvis også styr på reglerne. Der er blandt andet særlige regler, som skal overholdes ved kørsel af jord. Det skal meldes til kommunen, hvis du transporterer mere end 1m3 jord, eller hvis jorden er forurenet. Dette er for at sikre, at jorden ikke kontaminerer andet natur under kørsel. Du kan læse mere om jordkørsel og anmeldelse af dette på Københavns Kommunes egen hjemmeside. Hjemmesiden kan du finde her.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Hurtige fakta om ABN Kran & Grab ApS og vognmandskørsel i København

Har du brugt for et hurtigt overblik over, hvorfor du skal vælge ABN Kran & Grab ApS til din opgave indenfor vognmandskørsel i København? Så kan du få et godt, enkelt overblik her.

  • Vi tilbyder vognmandskørsel til virksomheder og private husejere i hele København fra Vanløse til Nordhavn
  • Vi kan udføre de fleste opgaver inden for vognmandskørsel som blandt andet transport af containere og kran & grab opgaver
  • Hos ABN Kran & Grab ApS får du altid det, som du forventer leveret af dygtige og erfarne vognmænd.