54 30 54 30 info@abn-krangrab.dk

Vognmandskørsel Gentofte

Hos ABN Kran & Grab ApS tilbyder alle former for vognmandskørsel i Gentofte. Vi tilbyder blandt andet kran og grab-arbejde, transport af jord, haveaffald osv. Kontakt os for et tilbud i dag. Du kan også læse meget med om os og vognmandskørsel i Gentofte her på siden.

Hvad er Vognmandskørsel?

Med vores moderne lastbil tilbyder vi hos ABN Kran & Grab ApS alle former for vognmandskørsel i Gentofte. Men hvilke opgaver er det så præcist, at ABN Kran & Grab ApS kan hjælpe dig med? Kort fortalt er vognmandskørsel en bred vifte af opgaver. Vi kan blandt andet lave alle former for løfteopgaver op til 25 tons meter (TM). Herudover har vi wirehejs, som kan bruges til flytning af containere med eksempelvis affald eller grus og jord.
Vi tilbyder alle former for kørsel med jord, grus og så videre. Vores bil har 3-vejs tip, som gør, at vi kan tippe jord, sand eller grus på 3 forskellige måder. Det gør samtidig, at vi kan levere jorden eller gruset på steder, som kan være svært ufremkommelige. Vi kan med vores grab grabbe jord, grus, affald, buske, haveaffald og meget andet.

Du kan læse mere generelt om de services, vi tilbyder indenfor vognmandskørsel, her.

Eller du kan finde mere information om vores lastbilskran her.

ABN Kran & Grab ApS tilbyder vognmandskørsel i Gentofte

ABN Kran & Grab ApS tilbyder alle vores vognmandskørsels services i hele Gentofte Kommune fra Charlottenlund til Dyssegård. Fra vores base i Hvidovre tæt på motorvejen kan vi hurtigt nå frem til en opgave i Gentofte. Faktisk tilbyder vi vores vognmandskørsel på hele Sjælland. Det betyder, at vi gerne henter jord i Kalundborg og afleverer det i Ordrup, hvis det er det, som din opgave går ud på. Vi tilbyder vores services indenfor vognmandskørsel til både virksomheder og private husejere i hele Gentofte. Så lige meget om du skal have fjernet haveaffald og byggemateriale fra hjemmet eller et domicil, står vi klar til at hjælpe så hurtigt som muligt.  

Med ABN Kran & Grab ApS får du tryg vognmandskørsel i Gentofte. Vi er professionelle vognmænd, som er eksperter på vores felt. Det betyder, at lige meget om du skal have leveret en container, eller skal have grabbet jord, er vi der til tiden, og udfører opgaven så optimalt som muligt.

Kontakt os gerne, hvis du vil vide mere om de opgaver, vi udfører indenfor vognmandskørsel i Gentofte. Vi står klar til en snak om din opgave eller et muligt samarbejde. Du er også velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Du kan finde vores kontaktinformation her.

Kørsel af jord, byggeaffald og lignende

Anlæg af haver medfører ofte haveaffald stort som småt. Og det er lige meget, om du har anlagt buske, blomster og bede, nedgravet en trampolin eller noget hele tredje. Der vil helt sikkert være jord, som skal køres væk. Det samme er gældende ved byggerier – der vil altid komme byggeaffald. ABN Kran & Grab ApS kan hjælpe med at komme af med overskydende jord, grus, sand, haveaffald og byggeaffald. Vi kan grabbe det op i vores container og køre det væk for dig. Du bør dog være opmærksom på, at der er meget klare regler om bortskaffelse af jord fra haver og lignende. Blandt andet skal du informere kommunen om jordkørsel, hvis der er mere end 1m3 jord, eller jorden er forurenet. Du kan læse mere om reglerne for bortkørsel af jord på Gentofte Kommunes egen hjemmeside. Du finder hjemmesiden her. 

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Vidste du om ABN Kran & Grab ApS og vognmandskørsel i Gentofte?

  • Vi tilbyder vognmandskørsel til virksomheder og private husejere i hele Gentofte
  • Vi kan udføre mange forskellige opgaver inden for vognmandskørsel som blandt andet transport af containere og kran & grab opgaver
  • Hos ABN Kran & Grab ApS får du altid det, som du forventer – og oftest leveret med et smil