54 30 54 30 info@abn-krangrab.dk

Vognmandskørsel på Frederiksberg

ABN Kran & Grab ApS tilbyder vognmandskørsel og kran-grab arbejde på Frederiksberg og på hele Sjælland. Vi tilbyder blandt at kørsel af haveaffald, jord og byggematerialer. Kontakt os for et tilbud i dag. Du kan også læse mere om vognmandskørsel på Frederiksberg og ABN Kran & Grab ApS her på siden.

ABN Kran & Grab ApS og vognmandskørsel på Frederiksberg

Hos ABN Kran & Grab ApS tilbyder mange forskellige opgaver indenfor vognmandskørsel på Frederiksberg. Vi har det helt rigtige udstyr til at udfører en bred vifte af opgaver. Vores bil med vores lastbilskran kan klare alle former for løfteopgaver på til 25 tonsmeter (TM). Samtidig har vi værktøj som pallegafler, wirehejs, grab og kroge, som giver os mulighed for blandt andet at hjælpe med følgende:

  • Flytning af containere såsom affaldscontainere eller containere med jord
  • Tippe jord og grus på tre måder med vores 3-vejs tip
  • Alt indenfor jord/grus kørsel
  • Grab af blandt andet jod, affald, buske, haveaffald og meget andet.

Du kan læse mere om vognmandskørsel generelt her.

Vognmandskørsel på Frederiksberg af professionelle folk

Hos ABN Kran & Grab ApS er vi friske, glade, dygtige og ikke mindst professionelle. Kort sagt, så ved vi, hvad vi laver, når det kommer til vognmandskørsel på Frederiksberg. Med ABN Kran & Grab ApS som din parter på din næste større eller mindre opgave, er du sikker på, at du får ordentlig kvalitet, som ikke tager bunden af dit budget. Vi leverer altid til tiden og til den aftale pris – og selvfølgelig er det et ordentlig stykke arbejde, vi leverer. Vi lever trods alt af glade kunder, så dem vil selvfølgelig gerne have, så mange som muligt af. Vi sørger for, at opgaven bliver løst, så du kan komme videre med dit projekt uden bøvl. Vi tilbyder vores services til store og små opgaver på Frederiksberg og hele Sjælland. Vi kan indgå i faste samarbejder med virksomheder eller boligforeninger. Vi står klar til at hjælpe med at køre jord, buske, byggeaffald, sand og meget andet.

Kontakt os gerne, hvis du vil have mere information om, hvilke kran-grab services eller vognmandskørsel, vi kan hjælpe dig med. Eller kontakt os, for et uforpligtigende tilbud. Vi står altid klar til en snak, om din opgave og dine muligheder. Du finder vores kontaktinformation her.

ABN Kran & Grab ApS og kørsel af jord og byggeaffald

Hvis du er i gang med et større byggeprojekt eller anlægsprojekt enten privat eller i en virksomhed, ved du nok, at med projekter kommer der også affald. Det kan for eksempel være jord fra en nedgravet trampolin eller udgravning til kælder. Det kan være buske, som ikke længere skal være i haven. Eller det kan være byggeaffald fra et husbyggeri. ABN Kran & Grab ApS kan også hjælpe i forbindelse med bortkørsel af byggeaffald, haveaffald og så videre. Vi kan grabbe overskuende jord, buske sand og så videre op i vores containere og køre det bort for dig. Du skal dog være opmærksom på, at der er regler for håndtering af byggeaffald og bortkørsel af jord på Frederiksberg. Blandt andet skal du være opmærksom på, om jorden, der skal bortkøres, er forurenet. Hvis den er det, skal det meldes til Kommunen. Det kan du læse meget mere om på Frederiksberg Kommunes egen hjemmeside. Den kan du finde her.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Fakta om vognmandskørsel på Frederiksberg

Skal du lige have et hurtigt overblik over vores services i forhold til vognmandskørsel på Frederiksberg? Så kan du læse med her.

  • Hos ABN Kran & Grab ApS tilbyder vi et bredt udvalg af services indenfor vognmandskørsel blandt andet kørsel af jord, byggemateriale og haveaffald
  • Vi kan hjælpe både private husejere og virksomheder med vognmandskørsel på Frederiksberg og på hele Sjælland
  • Vi rykker hurtigt ud til en opgave fra vores base i Hvidovre