54 30 54 30 info@abn-krangrab.dk

Vognmandskørsel Amager

Vi tilbyder vognmandskørsel og kran og grab services på hele Amager. Vi hjælper blandt andet med transport af grus og jord. Kontakt os for et tilbud i dag. Læs mere om vognmandskørsel på Amager her på siden.

Hvad er Vognmandskørsel på Amager?

ABN Kran & Grab ApS tilbyder vognmandskørsel på Amager. Men hvad dækker vognmandskørsel så over?  Vognmandskørsel dækker faktisk over en række services. Derfor er vognmandskørsel ikke en men mange ting. Indenfor vognmandskørsel tilbyder ABN Kran & Grab ApS blandt andet kørsel til bygge -og anlægsbranchen. Det kan blandt andet være kørsel af materialer, kørsel af containere eller oprydning og kørsel af byggeaffald. Ingen opgave er for stor, og ingen opgave er for lille. Vores erfarne vognmænd står klar, så vi kan hurtigt rykke ud, hvis du har en opgave indenfor vognmandskørsel på Amager. Vi udfører opgaver på hele Amager fra Tårnby til Amagerbro. Samtidig udfører vi opgaver for private og virksomheder, boligforeninger og så videre. Vi indgår også gerne i faste samarbejder. Vi er klar til at hjælpe dig, med din opgave i dag. Læs mere overordnet om vognmandskørsel her.

Kran og grab-arbejde på Amager

Som nævnt, tilbyder vi flere forskellige services indenfor vognmandskørsel på Amager. En af de services indenfor vognmandskørsel, vi oftest udfører, er kran og grab-arbejde – og det gælder også på Amager. Når vi laver kran og grab arbejde er det oftest, fordi opgaven både kræver transport og løft – og det er vi heldigvis eksperter i. Der er forskel på, hvad vi bruger vores kran til, og hvad vi bruger vores grab til. Vi bruger blandt andet vores grab til afhentning af haveaffald hos private husejere, afhentning af byggeaffald hos virksomheder og private, der enten bygger nyt eller istandsætter samt grabning og kørsel af grus, jord og sand. Vores kran bruger vi til blandt andet til flytning af særligt tunge materialer. Vores bil kan udføre alle former for løft op til 25 tonsmeter (TM). Du kan læse mere om vores grab her. Og du kan læse mere om vores lastbilskran her.

Kørsel af jord, grus og byggeaffald

Hvis du har et projekt i haven med at anlægge buske, træer med mere eller er i gang med at nedgrave en trampolin, så har du helt sikkert jord og haveaffald til overs. Det samme er nok tilfældet på en byggeplads, eller hvis du er i gang med en renovering af dit hus. Det kan for eksempel være, at du skal have nyt tag. ABN Kran & Grab ApS kan hjælpe med oprydningen af byggepladsen eller haven. Vi kører gerne byggeaffald eller overskudsjord eller grus væk. Du skal dog være opmærksom på, at der er regler, som skal overholdes ved bortkørsel af enten jord eller byggemateriale. Du skal blandt andet anmelde bortkørslen af jord, hvis der er mere end 1m3 jord, eller jorden er forurenet. Det kan du læse mere om i en information artikel fra Bolius. Du finder artiklen her.

Kontakt os gerne, hvis du vil vide mere om vognmandskørsel og ABN Kran & Grab ApS, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på vognmandskørsel på Amager. Du kan finde vores kontaktinformation her.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Fakta om vognmandskørsel på Amager

Vi du have et hurtigt overblik over vognmandskørsel på Amager? Så kan du få det her:

  • ABN Kran & Grab ApS tilbyder vognmandskørsel på Amager fra Ørestad til Dragør.
  • Vi tilbyder blandt andet kran og grab arbejde.
  • Vi tilbyder vores services til både virksomheder og private