54 30 54 30 info@abn-krangrab.dk

Vognmand Vallensbæk

Skal du bruge en vognmand i Vallensbæk? Så kontakt ABN Kran & Grab ApS i dag. Vi løser alle former for opgaver – fra kran – eller grabbeopgaver til oprydning af din byggeplads. Læs mere om os, og de opgaver vi udfører, her på siden.

ABN Kran & Grab ApS – vognmand i Vallensbæk

Når du skal bruge en vognmand i Vallensbæk, håber vi, at du vil bruge ABN Kran & Grab ApS. Vores erfarne vognmænd har den rette ekspertise til at løse dine vognmandsopgaver på den mest optimale måde. Hos ABN Kran & Grab ApS elsker vi glade kunder. Derfor overholder vi altid alle aftaler, hvad enten det kommer til aftalte tidsrammer eller den aftalte pris. Dit projekt bliver ikke forsinket, fordi vi ikke kommer til den aftalte tid. ABN Kran & Grab ApS løser både store som små opgaver for både virksomheder og private. Vi indgår gerne i faste samarbejder. Fra vores base i Hvidovre rykker vi ud til hele Vallensbæk Kommune. Så kontakt os i dag hvad enten du befinder dig i Vallensbæk Nordmark, Vallensbæk Strand eller en by derimellem. Du finder vores kontaktinformation her.

Hvilke opgaver klarer ABN Kran & Grab ApS som vognmand i Vallensbæk?

Som vognmand i Vallensbæk kan ABN Kran & Grab ApS hjælpe dig med at løse en række opgaver. Vores moderne lastbil har både kran, grab, pallegafler, kroge og wirehejs. Det betyder, at vi kan være meget fleksible, når vi skal løse dine vognmandsopgaver. Da bilen har wirehejs, betyder det, at vi kan stå for din containerkørsel, hvis du har brug for det. Vores kran kan klare alle former for løfteopgaver op til 25 tons meter. Så hvis du skal have nogen til at stå for transport og hejsning af tunge byggematerialer, er vi ABN Kran & Grab ApS de rette til jobbet. Vores grab kan grabbe alt fra sand, grus og jord til buske og diverse former for affald. Vi kan endda grabbe dine materialer ind på svært tilgængelige steder, hvis du skulle have behov for det. Du kan finde en liste her, over alle de opgaver vi kan hjælpe dig med at løse som vognmand i Vallensbæk

ABN Kran & Grab ApS og oprydningen af byggepladser

En af de services ABN Kran & Grab ApS tilbyder som vognmand i Vallensbæk er, at stå for oprydningen af din byggeplads. Vi bortskaffer naturligvis også dit byggeaffald og eventuelt rasterende jord. Der er en del ting man skal overveje, når det kommer til bortskaffelse af byggeaffald. Videncentret Bolius har skrevet en informativ artikel om bortskaffelse af byggeaffald og de problematikker, der kan opstå. Du kan finde artiklen her. Når en pålidelig vognmand som ABN Kran & Grab ApS står for håndteringen af dit byggeaffald, er du altid i trygge hænder. Vi bortskaffer altid byggeaffald korrekt efter de regler der er gældende i Vallensbæk Kommune. 

Udfyld gerne vores kontaktformular, hvis du ønsker mere information eller en uforpligtigende snak om dit projekt. Du kan finde vores kontaktformular nederst på siden. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Hvorfor du skal vælge ABN Kran & Grab ApS som din vognmand i Vallensbæk

Her kan du få et hurtigt overblik over, hvorfor du skal vælge ABN Kran & Grab ApS som din vognmand.

ABN Kran & Grab ApS er det trygge valg, når du skal bruge en vognmand i Vallensbæk. Vores erfarne vognmænd overholder altid alle aftaler og tidsrammer

Vi kan løse alle former for vognmandsopgaver. Fra kran – eller grabbeopgaver til containerkørsel og oprydning af din byggeplads.

ABN Kran & Grab ApS rykker ud til både virksomheder og private i hele Vallensbæk Kommune.